Call Centar 011 - 41 41 411

GOLDEN FIVE EMERALD RESORT    5*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija:
Izgrađen je 2007.godine. Golden 5 city kompleks se sastoji od više hotela i dodatnih sadržaja kao što su prodavnice, apoteka, suvenirnica… Hotel se nalazi u blizini Grand akvarijuma. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je 5km.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu dugu 200 metara, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni restoran, bazen, dečiji bazen, veliki aqua park, bar na plaži, bar pored bazena, wi-fi u lobiju hotela besplatno, SPA&wellness, noćni klub, vodeni sportovi, tenis, odbojka i fudbal na pesku, skvoš, stoni tenis, karaoke, igralište, dnevna i večernja animacija…

Sobe:

Raspolaže sa ukupno 421 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su iste površine i gotovo identično opremljene, neke imaju pogled  na bazen ili hotelski vrt a neke delimičan pogled na more. Sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima uređaj, telefon, SAT TV, fen za kosu, minibar, sef, balkon ili terasu.

Usluga:
All inclusive (samoposluživanje-po principu švedskog stola).

Kontakt:

www.princessegypthotels.com/EmeraldResort

Napomena:
Hotel Emerald resort je deo kompleksa Golden 5 city i njegovi gosti osim sadržaja hotela mogu koristiti i veliki aqua park. Namenjen je prvenstveno porodicama sa decom. Iako je hotel kategorisan sa 5* procena agencije je da sobe zaslužuju kategorizaciju 4+*.


 

   Usluge uz doplatu:
  1. USLUGA PRANJA VEŠA
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. GOLF TERENI
  3. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete