Call Centar 011 - 41 41 411

HAWAII CAESAR PALACE & AQUA PARK HOTEL    5*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija:
Hotelski kompleks je smešten na obali mora, pokriva površinu od preko 75.000m2,  a nalazi se 20km severno od aerodroma u Hurgadi. Od centra Hurgade-Sakale je udaljen oko 20 minuta vožnje. U blizini su hoteli Festival Riviera/Le Jardin i AMC Royal.

Plaža:
Poseduje sopstvenu, peščanu plažu sa dužim plitkim delom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica/bankomat u lobiju, glavni restoran, azijski restoran, orijentalni restoran, italijanski restoran, riblji A’la carte restoran, restoran na plaži, lobby bar, bar na bazenu, bar na plaži, Island bar, Shisha corner, Coctails bar, diskoteka, 13 bazena različite namene i dubine ( 2 se greju u toku zimske sezone), Aqua park sa 20 tobogana (12 za odrasle + 8 za decu), odbojka na pesku, košarka, skvoš, fitness centar, Spa centar-uz doplatu (sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže), pikado, boćanje, bilijar, amfiteatar za animacioni program, sportski teren za više namena, ronilački centar, sportovi na vodi,  mini klub za decu 4-12 god, dečje igralište, salon lepote i frizer, internet cafe,  medicinske usluge (uz doplatu), usluge pranja veša, sef na recepciji, konferencijska sala, prodavnice, besplatan Wi Fi internet u lobiju.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 430 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko kategorija: 82 deluxe sobe (40m2), 310 superior soba (49m2), 24 soba u bungalovima (50m2), 8 junior suite-ova (55m2) i 6 suite-ova (60m2). Sve sobe su prostrane, moderno opremljene i u svom sastavu imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, mini bar, LCD sat TV,  sef (na recepciji besplatno), Wifi u sobi uz doplatu, telefon, ketler za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Kontakt:
www.mirageaquapark-hurghada.com

Napomena:
Nov hotel, otvoren u jesen 2014. godine, sa atraktivnim Aqua Parkom i velikm brojem bazena preporuka je za porodice sa decom kako zbog svojih sadržaja tako i zbog veličine i komfora standardnih soba.

 

   Usluge uz doplatu:
  1. RONJENJE
  2. SAUNA
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. ĐAKUZI
  2. DEČIJI BAZEN
  3. SQUASH TEREN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete