Call Centar 011 - 41 41 411

HAWAII LE JARDIN AQUA PARK (EX FESTIVAL LE JARDIN)    4*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija:
Kompleks Le Jardin zauzima površinu od 27.000 m2. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je 20 km, od centra grada 15 km i 10 km od El Goune. Nalazi se pored hotela Amc Royal. Sastoji se iz petospratne zgrade.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža sa dugim plićakom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Jedan deo priobalja je pokriven koralima.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, menjačnica, lift, 3 bazena, glavni restoran, bankomat, animacije, doktor, besplatan wi-fi internet u delu kod recepcije, mini klub za decu, aqua park (20 tobogana za odrasle i 8 tobogana za decu)- predviđeno otvaranje u aprilu 2017. godine. Uz doplatu: usluge pranja i peglanja veša, salon lepote, internet café, doktor, bankomat, Spa tretmani, fitness centar i prodavnice.

Sobe:
Sobe sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT/TV, telefon, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, fen, balkon ili terasu. Standardne sobe površine 25m2 namenjene su za smeštaj maksimum 4 osobe.

Usluga:
All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
www.festivalhotels-egypt.com

Napomena:
Sa novoizgrađenim aqua parkom za decu i odrasle odličan je izbor za porodice. Odlikuje se lepom peščanom plažom sa dugim plićakom i divnim zelenilom sa palmama.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete