Call Centar 011 - 41 41 411

MOVIE GATE    4*

HURGADA / HURGADA / EGIPAT

Lokacija:
Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu, peškiri se dobijaju uz depozit. Ulazak u vodu je postepen sa dugačkim plićakom, na 20-ak metara od obale se nalaze korali.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, loby, loby bar, glavni restoran, 6 a la carte restorana(uključeni u cenu), bar na plaži, bar pored bazena, snack bar, sladoled bar, vitamin bar, diskoteka, 6 otvorenih bazena, Pirates ship: atrakcija sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 3 za decu, fitness (joga, aerobik, step aerobik, teretana…)i wellness deo (sauna, Jacuzzi, parno kupatilo, masaža, frizer, manikir, pedikir) , Wi fi internet (besplatan u lobiju), centar za ronjenje, mini klub (4-7 godina), junior klub (8-12 godina), igralište, mini disko, profesionalni filmski studio, bilijar, šah, badminton, pikado, mini golf, boćanje, frizbi, vodeni sportovi, tenis, odbojka i fudbal na pesku, vaterpolo, doctor, servis za pranje i peglanje veša, sef.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 456 prostranih soba i sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima, telefon, SAT tv, fen za kosu, minibar.Promo sobe 28m² namenjane za smeštaj 2 osobe, standardne sobe 28m², namenjene za smeštaj 2 +1 dete ili 3 odrasle osobe; Superior sobe 34m² namenjene za smeštaj 2+2 dece ili 3+1 dete; deluxe sobe 28m² namenjene za smeštaj 2+1 dete ili 3 odrasle osobe; porodične sobe 37m² namenjen za smeštaj 2 odrasle i 2 deteta. Na raspolaganju su još i connecting sobe veličine od oko 56m² koje mogu da smeste od 4-5 osoba. Sve smeštajne jedinice su osvežene i delimično ili kompletno renovirane za sezonu 2018.

Usluga:
Ultra all inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:

www.moviegate-hotels.com

Napomena:

Odličan tematski hotel, sa dosta animacije, pravom filmskom produkcijom, preporučuje se porodicama sa decom, kako zbog različitih sadržaja kao što su akva park, više a la carte restorana, dečijeg kluba, tako i zbog plitkog ulaska u more.

 

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. FRIZERSKI SALON
  3. SALON ZA MASAŽU
  4. RONJENJE
  5. USLUGA PRANJA VEŠA
  6. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. GOLF TERENI
  3. DEČIJI KLUB
  4. GOLF
  5. TERETANA
  6. DEČIJI BAZEN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete