Call Centar 011 - 41 41 411

PLATARIA SEASIDE RESORT    3*

JONSKA OBALA / JONSKA OBALA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u mirnom zalivu i prelepom ambijentu okruženom zelenilom. Najbliže mesto je Plataria na 3 km od hotela, dok je Sivota udaljena 12 km, a Parga 40 km. Poznata luka Igoumenitsa je udaljena 8 km, a aerodrom Preveza 80 km.

Plaža:

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, a ležaljke i suncobrani na plaži se mogu koristiti besplatno uz konzumaciju pića (minimalna konzumacija 6 evra po sobi po danu).

Hotelski sadržaj:

recepcija, restoran, bar na plaži “Havana”, privatni parking, igralište za decu, wifi internet u javnim prostorijama, prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 22 sobe, rasporedjene u 5 bungalova. Sve sobe i kupatila su renovirani za sezonu 2018., i poseduju SAT TV, klima uređaj, frižider, i balkon sa pogledom na more i vrt. Sobe su površine 18-20 m2.Stanadrdna soba 2-3,namenjena je smeštaju 2-3 osobe.Sastoji se od dva standardna krevat ili jedan dupli.Treći ležaj-dodatni je standardni krevet.Standardne sobe,namenjene su smeštaju 2-4 osobe,sastoje se od dva singl ili jednog duplog kreveta i kreveta na sprat. 

Usluga:
Prošireni polupansion(polupansion +).Doručak se služi na bazi švedskog stola, samoposluživanje, a za večeru je odabir između ponuđena tri glavna jela. U periodu od 13h do 15h postoji snek obrok u hotelskoj taverni(u zavisnosti od dana služi se pica, hamburger, hot dog, sendvič).

Kontakt:

Www.plataria-resort.com


Napomena:

U širem području, pored plaže hotela, postoji mnoštvo prekrasnih plaža, lako dostupnih, na ne više od 10 min vožnje od hotela. Hotel je za preporuku za miran odmor.

 

      Besplatne usluge
    1. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL

Polazak

Država

Prijava

Open the calendar popup.

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete