Call Centar 011 - 41 41 411

MIRAGGIO THERMAL SPA    5*

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

Lokacija: Hotel se nalazi na 5 km od mesta Paliouri i oko 15 km od Pefkohorija. Nov hotel, otvoren za sezonu 2016.

Plaža: Izlazi na peščano-šljunkovitu plažu (Kanistro plaža). Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.
 
Hotelski sadržaj: Gostima sun a raspolaganju recepcija, restorani i barovi, 3 otvorena bazena, mini klub za decu, dečje igralište, SPA centar (sauna, jacuzzi, parno kupatilo, veliki izbor masaža i tretmana), teretana, tereni za tenis, košarku i mali fudbal, mini market, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking…
 
Sobe: Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, mini bar, SAT TV, sef, klima uređaj i terasu.
Standard soba pogled bašta površine oko 34-36 m², prostrane i komforne sobe, nalaze se u prizemlju sa verandom koja koja ima izlaz na baštu, namenjene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Miraggio soba površine oko 34-36 m², prostrane i komforne sobe, nalaze se na spratu sa pogledom na hotelsku baštu, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite pogled bašta površine oko 37-39 m², nalaze se u prizemlju sa terasom koja gleda na predivnu hotelsku baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite bočni pogled more površine oko  37 m², nalaze se na spratu sa terasom koja ima bočni pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite pogled more površine oko 37-39 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu, sa terasom sa pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite pogled bazen površine oko 37-39 m², nalaze se u prizemlju zgrade pored bazena. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite sa privatnim bazenom pogled more površine oko 37-39 m², nalaze se na spratu, sa terasom sa privatnim bazenom. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za  2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Family junior suite pogled bašta površine oko 43-45 m², nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na hotelsku baštu, sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, namenjene  za 2-4 osobe.
Family junior suite bočni pogled more površine oko 43-45 m², nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima bočni pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaćeg dela sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, namenjene  za 2-4 osobe.
Family junior suite pogled more
površine oko površine oko 43-45 m², nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, namenjene  za 2-4 osobe.
Deluxe suite sa privatnim bazenom površine oko 87-89 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu sa terasom koja ima pogled na more. Suite na dva nivoa, sa dve spavaće sobe, međusobno povezane stepenicama, ima dva kupatila, namenjene  za 2-5 osoba.
 
Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za usluga polupansion ili pun pansion (samoposluživanje).
 
Kontakt: www.miraggio-resort.gr
 
Napomena: Idealan izbor za sve one koji imaju vrlo istančan ukus kada je u pitanju izbor hotela.

   Usluge uz doplatu:
  1. USLUGA PRANJA VEŠA
  2. TENISKI TERENI
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI KLUB
  3. SAUNA
  4. TERETANA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete