Call Centar 011 - 41 41 411

NIKIFOROS 1    villa

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

 

Lokacija: 
Aparthotel Nikiforos 1 je smešten na Kasandri, u mirnom delu mesta Hanioti. Od aerodroma u Solunu udaljen je 110km. Na nekih 100m je centralni trg Haniotija pun taverni, kafića i raznih prodavnica.


Plaža: 
Gradska plaža koja je od objekta udaljena oko 130m je peščana i uređena. Ležljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.
 

Sadržaj: 
Aparthotel renoviran je više puta, a poslednje promene završene su 2011. godine. U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem, bazen za odrasle kao i bazen za decu i bar pored bazena. Radno vreme bazena je od 08.00 do 20.00. U prostranom dvorištu postoji uređen deo za decu. U sklopu smeštaja se nalazi i parking sa ograničenim brojem mesta.
 

Sobe: 
Svi studiji su opremljeni kuhinjom koja sadrži frižider,mini rešo i posuđe i kupatilom sa fenom za kosu ,TV-om sa satelitskim programom i klima uređajem koji se dodatno doplaćuje na licu mesta. Postoji i WiFi u delu oko bazena. U aparthotelu Nikiforos 1 postoje dvokrevtni i trokrevtni studiji. Dvokrevetni studiji su namenjeni smeštaju dve odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine (deli ležaj sa roditeljima) i sadrže dva standardna ležaja ili jedan francuski ležaj.Trkorevteni studiji su namenjeni smeštaju tri odrasle osobe. U  treokrevetnim studijima se nalaze tri odvojena kreveta ili jedan francuski ležaj i jedan standardni ležaj.
 

Usluga: 
Osnovna usluga je najam.
 

Napomena: 
Aparthotel Nikiforos 1 je idealan za porodice sa decom kao i za sve one koji žele da uživaju u mirnom delu veoma popularnog letovališta.

 

      Besplatne usluge
    1. DEČIJI BAZEN
    2. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete