Call Centar 011 - 41 41 411

PAGIDAS    villa

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

 

Lokacija:
Vila Pagidas je smeštena u centru mesta  Hanioti, koje je od  Soluna udaljeno nekih 110km. Vila je na  oko 50 metara od glavnog trga u šetačkoj zoni koja je tokom leta zatvroena za vozila.


Plaža:
Od peščane plaže vila Pagidas je udaljena oko 200m. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno doplaćuju.

Sadržaj:
U sklopu objekta postoji recepcija  i  na svakom spratu se nalazi prostor za odlaganje stvari pri dolasku ili odlasku sa dve sofe i televizorom gde putnici mogu provesti slobodno vreme na dan dolaska ,odnosno odlaska. U neposrednoj blizini ima dosta restorana, kafića,raznih prodavnica i mini marketa.


Sobe:
U sklopu vile u ponudi su dvokrevteni i četvorokrevetni studiji. Dvokrevetni studiji sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj, SAT TV i klima uređaj. Kuhinja je u potpunosti opremljena posuđem za dve osobe, aspiratorom, rešoom sa dve ringle i frižiderom. U kupatilu postoj i fen za kosu. Svi studiji imaju terasu ili balkon.

Četvorokrevetni studiji se sastoje od spavaćeg dela u kome se nalaze dva standard ležaja ili francuski ležaj , SAT TV i klima uređaj, i dnevno-kuhinjskog dela u kome su dva standardna ležaja. Spavaći deo nije fizički odvojen vratima, već samo pregradnim zidom. U sklopu studija je i kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za četiri osobe, aspiratorom, rešoom sa dve ringle i frižiderom. Svaki putnik dobija po jedan mali i jedan veliki peškir. U kupatilu postoj i fen za kosu. Svi studiji imaju terasu ili balkon.

Usluga:
Osnovna usluga je najam.


Napomena:
Vila Pagidas je kompletno renovirana 2014.godine.Obzirom da se nalazi u malo bučnijoj zoni preporučuje se svima onima koji žele dinamičniji odmor.


 

      Besplatne usluge
    1. PARKING
Od
89 €
89 €

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL

Polazak

Država

Prijava

Open the calendar popup.

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete

DETALJI PREVOZA

Broj leta Odlazni aerodrom Država Datum Vreme odlaska Vreme dolaska
BEGKASODL KASANDRA 22.05.2019 10:00 20:00
KASBGDPOV BEOGRAD 01.06.2019 10:00 20:00

Obližnji hoteli

NIKIFOROS 2

NIKIFOROS 2

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

158 €
Od 158 €

NIKIFOROS 1

NIKIFOROS 1

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

158 €
Od 158 €