Call Centar 011 - 41 41 411

PAGIDAS    villa

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

 

Lokacija:
Vila Pagidas je smeštena u centru mesta  Hanioti, koje je od  Soluna udaljeno nekih 110km. Vila je na  oko 50 metara od glavnog trga u šetačkoj zoni koja je tokom leta zatvorena za vozila.


Plaža:
Od peščane plaže vila Pagidas je udaljena oko 200m. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno doplaćuju.

Sadržaj:
U sklopu objekta postoji prostor za odlaganje stvari pri dolasku ili odlasku  gde putnici mogu provesti slobodno vreme na dan dolaska ,odnosno odlaska. U neposrednoj blizini ima dosta restorana, kafića,raznih prodavnica i mini marketa.


Sobe:
U sklopu vile u ponudi su dvokrevteni i četvorokrevetni studiji. Dvokrevetni studiji sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj, SAT TV i klima uređaj. Kuhinja je u potpunosti opremljena posuđem za dve osobe, aspiratorom, rešoom sa dve ringle i frižiderom. U kupatilu postoj i fen za kosu. Svi studiji imaju terasu ili balkon.

Četvorokrevetni studiji se sastoje od spavaćeg dela u kome se nalaze dva standard ležaja ili francuski ležaj , SAT TV i klima uređaj, i dnevno-kuhinjskog dela u kome su dva standardna ležaja. Spavaći deo nije fizički odvojen vratima, već samo pregradnim zidom. U sklopu studija je i kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za četiri osobe, aspiratorom, rešoom sa dve ringle i frižiderom. Svaki putnik dobija po jedan mali i jedan veliki peškir. U kupatilu postoj i fen za kosu. Svi studiji imaju terasu ili balkon.

Usluga:
Osnovna usluga je najam.


Napomena:
Vila Pagidas je kompletno renovirana 2014.godine.Obzirom da se nalazi u malo bučnijoj zoni preporučuje se svima onima koji žele dinamičniji odmor.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete