Call Centar 011 - 41 41 411

SANI BEACH    5*

KASANDRA / KASANDRA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u okviru luksuznog kompleksa Sani Resort, smešten u oblasti Sani, udaljen od aerodroma u Solunu oko 100km i oko 20km od sela Nea Fokea. Hotel je renoviran 2014. godine.

Plaža:
Smešten je na peščanoj plaži dugoj oko 7km koja je nagrađena plavom zastavicom za čistoću vode. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plaži besplatni su za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotelskog sadržaja postoji recepcija, restoran Poseidon, restoran Veranda, restoran i bar na plaži Ammos, bar na plaži Bousoulas, bar Zephyros, spoljašnji bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, zatvoreni spa bazen, hamam, sauna, teretana i parking koji je besplatan za goste hotela.Od dodatnih sadržaja koji se doplaćuju na licu mesta tu su tereni za tenis, odbojku, košarku, odbojka na pesku, vaterpolo, bilijar, stoni tenis, pikado, aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, katamaran, jedrenje, teretana, fudbal, časovi fudbala za decu (od 5 do 14 godina), paintball, ronjenje, planinski biciklizam, dadilja na upit, mini klub (od 4 do 11 godina), klub za tinejdžere (od 12 do 17 godina).Postoje još i biblioteka, menjačnica, iznajmljivanje DVD-a, mini market, 3 salona lepote, MySpa centar bogat sadržajima kao što su masaža, sauna, razni tretmani lica i tela kozmetičkim preparatima uz doplatu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 389
smeštajnih jedinica koje su renovirane do 2008 godine. Svaka soba ima balkon ili terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo, fen za kosu, bade mantil, klima uređaj, DVD/CD, SAT TV, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar.

Standardne sobe su površine oko 25m², sa terasama koje gledaju na more ili na baštu, namenjene za smeštaj 2 osobe.

Porodične sobe su površine oko 50m², sastoje se iz dve povezane sobe, sa balkonom i pogledom na baštu ili more. Namenjene su za porodice sa decom.

Junior suite su površine oko 35m² i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće soba sa balkonom ili terasom, namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe.

Junior suite Panorama su površine oko 40m², sa prelepim pogledom na kompleks.Imaju prostranu privatnu terasu, kombinovana dnevno-spavaća soba. Namenjen je smeštaju 2 do 4 osobe.

Jednosoban porodični suite je površine oko 50m², sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, namenjen za smeštaj 2-5 osoba.

Dvosoban porodični suite je površine oko 75m², luksuzan suite sa dve odvojene spavaće sobe, dnevnim boravkom i  dva kupatila, namenjen je smeštaju 2 do 5 osoba.

Jednosoban porodični suite sa direktnim izlazom na plažu površine oko 70m², sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, privatnom terasom i baštom, namenjen za smeštaj 2 do 5 osoba.

Dvosoban porodični suite suite sa direktnim izlazom na plažu površine oko 105m², sa dve prostrane spavaće sobe, odvojenim dnevnim boravkom i dva kupatila. Poseduje privatnu  baštu i terasu, a namenjen je za smeštaj 2 do 5 osoba.

Jednosoban deluxe porodični suite površine oko 80m², prostrana spavaća soba odvojena od dnevnog boravka, sa dva kupatila, namenjen za smeštaj 2 do 5 osoba.

Dvosoban deluxe porodični suite površine oko 125m², dve prostrane spavaće sobe odvojene od dnevnog boravka, sa dva kupatila i balkonom, namenjen za smeštaj 2 do 5 osoba.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-hotel

Napomena:

Komforan i luksuzan smeštaj, kao i bogatstvo sadržaja koje Sani Resort Hotel & Spa nudi čini ga idealnom lokacijom za porodice sa decom.

 

   Usluge uz doplatu:
  1. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. PARKING
  3. STONI TENIS
  4. DEČIJI BAZEN
  5. SAUNA
  6. TENISKI TERENI

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete