Call Centar 011 - 41 41 411

VALERI BEACH    3*p

KEMER / KEMER / TURSKA

Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u centru Kemera. Izgrađen je 2002. godine, renoviran 2005. godine i zauzima površinu od 2800m². Hotel ima jednu četvorospatnu glavnu zgradu.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu šljunkovitu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri se mogu dobiti uz depozit. Bar na plaži – uz doplatu

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 bara (na plaži i kraj bazena), spoljašnji bazen sa delom za decu, unutrašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, tursko kupatilo, sauna, masaža (uz doplatu), lift, parking, Wi-Fi (plaća se), muzika uživo, dečije igralište, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), prodavnice, doktor na poziv, sala za sastanke (do 80 osoba), sportovi na vodi (uz doplatu), dečije igralište.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 73 sobe. Standardne sobe su površine 18-25 m² i imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, individulani klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda po dolasku – besplatno), televizor, telefon, balkon, room service (uz doplatu).

Usluga: All inclusive

Kontakt: 
http://minehotels.com

Napomena:

Gradski hotel iz Mine hotelskog lanca na dobroj lokaciji, preporuka za mlade i za sve putnike koji žele da budu u centru svih dešavanja.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. PRODAVNICA
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. USLUGA PRANJA VEŠA
  5. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. STONI TENIS
  3. TURSKO KUPATILO
  4. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete