Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 274 €-630 €

Kategorija hotela

4*

2

APARTHOTEL

1

Hotelski sadržajGrand Hotel

Angella


DELUXE APARTMENTS KONACI

KOPAONIK Hoteli Rezultati pretrageKopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 km staza uređenih za alpsko skijanje i 12 km staza za nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza “Malo Jezero”.Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.
Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow-board park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera.

 

Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
APARTMENTS KONACI NAJAM  -
Deluxe apartmani Konaci se nalaze u središtu turistickog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u centru zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafica, diskoteka.

Od 137 €

Datum prijave Noć Soba Smeštaj Cena
24.03.2019 7 STUDIO 0+1 DVOKREVETNA SOBA Od 137 € Rezervacija
KOPAONIK VILA NAJAM  -
Vila Kopaonik nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smeštena je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini JAT-ovih apartmana sa direktnim prilazom sa glavne saobraćajnice.

Od 226 €

Datum prijave Noć Soba Smeštaj Cena
24.03.2019 7 STUDIO 1+1 2 PAX Od 226 € Rezervacija
MUJEN LUX APARTMANI POLUPANSION -

Apartmani Mujen Lux - se nalaze na mirnoj lokaciji na ulazu u Nacionalni park Kopaonik, u neposrednoj blizini glavnog puta Raška - Kopaonik. 

Od 315 €

Datum prijave Noć Soba Smeštaj Cena
24.03.2019 7 APARTMAN STANDARD DVOKREVETNA SOBA Od 315 € Rezervacija