Call Centar 011 - 41 41 411

APART HOTEL KRALJEVI CARDACI    aparthotel

KOPAONIK / KOPAONIK / SRBIJA


KRALJEVI ČARDACI SPA je kompleks koji čine apart hotel i 199 apartmana, pansionski restoran, a la carte restoran, pivnicu, fitness centar, igraonicu za decu, kongresni centar i prodavnicu. Kompleks je otvoren u januaru 2012. godine i nalazi se u vikend naselju Kopaonik, na glavnom putu, udaljen 2,5 kilometara od najbliže žičare i 5 kilometara od centra Kopaonika.
- Studio (2 i 3 osobe): jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, jedan singl na razvlačenje (studio 3 osobe), kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, SAT TV i LCD TV, bežični internet.
- Apartman (4 osobe): dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, SAT TV i LCD TV, bežični internet.
- Apartman (6 osoba): ddnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, SAT TV i LCD TV, bežični internet.


Kontakt:
http://www.kraljevicardaci.com

Napomena:
Hotel spada u jedan od najboljih SPA i WELLNESS hotela na Kopaoniku.
      Besplatne usluge
    1. FITNESS CENTAR
    2. DEČIJI KLUB
    3. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete