Call Centar 011 - 41 41 411

FIORENTINA STUDIOS    nocat

KRF / KRF / GRČKA

Lokacija:
Nalaze se u malom mestu Barbati, na blagom uzvišenju pored glavnog puta, na udaljenosti 15 km od glavnog grada Krfa i 3 km od mesta Dassia, do kojih saobraća autobuska linija. Stanica lokalnog autobusa je na glavnom putu, pored kompleksa apartmana. Prekoputa apartmana se nalazi supermarket.

Plaža:
Do kamenito šljunkovite plaže, koja je udaljena 150 m, dolazi se stepenicama ili stazom. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno plaćaju. Plaža Barbata nadaleko je poznata po lepoti i kristalnom moru. Wi-Fi internet konekcija (slabog protoka) dostupna je u čitavom kompleksu i besplatna je.

Sadržaj:
Dva objekta koji se nalaze jedan iza drugog i u svakom su po 4 apartmana, odnosno studia.

Sobe:
Studio - dva odvojena kreveta, opremljena kuhinja, kupatilo sa tušem ili kadom/wc, TV, terasa, klima uređaja (uz doplatu). Postoji mogućnost da se u sobu tipa studio smesti i tri osobe, a treći ležaj je pomoćni. Apartman - dve odvojene prostorije, u jednoj su francuski l2ežaj ili dva odvojena kreveta, a u drugoj 2 odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa kadom ili tušem, TV, terasa i klima uređaj (uz doplatu). U apartmanima postoji mogućnost dodavanja petog, pomoćnog ležaja. Peškiri i posetljina menjaju se dva puta tokom boravka. Čišćenje studia, odnosno apartmana, obavlja se dva puta tokom boravka, takođe.

Usluga:
Najam studia ili apartmana.

Napomena:
Celo mesto smešteno je u brdu i okruženo je borovom šumom, a ambijent i kristalno more podsećaju na neke od najlepših plaža na zapadnoj obali.
 

      Usluge uz doplatu:
    1. PRODAVNICA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete