Call Centar 011 - 41 41 411

COSMOS HOTEL    3*

KRIT / KRIT / GRČKA

Lokacija:
Ovaj mali elegantan hotel se nalazi na samo 80m od duge peščane plaže, a u blizini starog grada Retimna, na samo par minuta hoda od centralnih ulica slikovitog grada. Od aerodroma Heraklion udaljen je 79 kilometara.  S obzirom da se nalazi u mirnoj ulici i van gradske buke, preporuka je kako za mlade tako i za one starije koji žele miran odmor, blizinu plaže i mogućnost da prošetaju gradom. Veliki broj taverni, kafeterija, barova, picerija kao i samo jezgro starog grada se nalazi na svega nekoliko minuta hoda od hotela.

Plaža:
Duga peščana plaža sa velikim brojem suncobrana i ležaljki, kao i sportova na vodi se nalazi na svega 80 metara od hotela. Suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mesta.


Sadržaj hotela:
U hotelu gostima su na raspolaganju recepcija, lobi bar, soba za odlaganje prtljaga, restoran za doručak, terasa na krovu, lift, wi-fi internet koji je besplatan u svim delovima hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od 18 studija koji primaju maksimalno 2 osobe i opremljeni su tako da zadovolje sve potrebe modernog turiste. Studiji se dele na dva tipa: sa pogledom na ulicu i pogled atrium hotela (studiji pogeld atrium imaju pogled na unutrašnji deo hotelske zgrade). Svaki studio sadrži  čajnu kuhinju, frižider, ketler, kuhinjski pribor, SatTV, klima uređaj-besplatno, sef-besplatno, wi-fi - besplatno, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, fen za kosu.

Usluga:
Najam.
Mogućnost doplate za doručak na licu mesta i iznosi 9 eur po osobi/danu.

Kontakt: 
http://www.cosmoshotel.gr/

 

      Besplatne usluge
    1. BEZICNI INTERNET

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete