Call Centar 011 - 41 41 411

KATERINA STUDIOS    studio

KRIT / KRIT / GRČKA

Lokacija:
Katerina studija i apartmani su locirani u glavnoj ulici u mestu Stalida. U neposrednoj blizini se nalazi autobusko stajalište lokalnih autobusa, koji saobraćaju do Hersonissosa, udaljenog 4 kilometara, kao i do glavnog grada Herakliona, koji je udaljen 30 kilometara. Ovaj ekonomičan smeštaj je odličan izbor za putnike koji žele odmor uz plažu sitnog, finog peska i kristalno bistrog mora. Aerodrom Heraklion je udaljen 26 kilometara.

Plaža:
Široka zlatna peščana plaža nalazi se preko puta objekta. Uređena plaža raspolaže velikim brojem suncobrana i ležaljki (uz doplatu na licu mesta), gde se nalazi i restoran/bar na plaži.

Sobe:

Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo (tuš/wc), balkon ili terasu (zajednička), klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 6 evra dnevno) i wi-fi (besplatno). Sobe tipa studio su namenjeni za smeštaj 2-3 osobe (treći ležaj je pomoćni), dok se apartmani sastoje od dve prostorije, od čega je u jednoj kuhinjski kutak i ovaj tip smeštaja je predviđen za maksimalno 4 osobe ili 3 osobe i bebu (bebi krevetac besplatno, obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
Najam.

Napomena:
Ekonomičan smestaj, bez ishrane predstavlja odličan izbor koji preferiraju smeštaj bez ishrane, kao i smeštaj sa odličnom lokacijom, preko puta same peščane plaže.
 

      Besplatne usluge
    1. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete