Call Centar 011 - 41 41 411

ZORBAS HOTEL    2*

KRIT / KRIT / GRČKA

Lokacija:
Odlično lociran hotel, na samom početku šetališta koje vodi do centra Hersonissosa. Preporuka za mlade, kao i za sve one koji žele da budu u centru zbivanja, u blizini zone barova. Preko puta hotela nalazi se mala peščana plaža, a na samo 200 m od hotela i glavna ulica i šoping zona u Hersonisosu. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 25 km.

Plaža:
Na svega nekoliko metara od hotela, preko puta šetališne ulice, se nalazi gradska plaža. Ležaljke i suncobrani se doplaćaju.

Sadržaj hotela:
Recepcija, parking, restoran u kom se služi doručak, TV sala, sef na recepciji (uz doplatu), WiFi
u lobiju hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju. Pored samog hotela se nalazi restoran u kom gosti mogu da uživaju u toku celog dana, i u bašti restorana sa pogledom na more uživaju  u jelima grčke kuhinje (uz doplatu).

Sobe:
Standardne sobe koje su na raspolaganju gostima, su namenjene za smeštaj 2-3 osobe (treći ležaj može biti standarni ili pomoćni). Promo sobe - iste opremljenosti kao i standard sobe, ograničen broj soba po nižim cenama. Sve sobe imaju balkon,  kupatilo(tuš/wc), fen za kosu, SAT TV, mini frižider, klima uređaj (uz doplatu), wi-fi (besplatno), telefon i sef (uz doplatu na licu mesta). Bebi krevetac je moguće dobiti na upit – besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Noćenje sa doručkom, kontinentalni doručak se služi po principu set menija.

Kontakt:
www.hersonissos.com/zorbas


Napomena:
Ispred hotela počinje šetalište koje se pruža duž celog letovališta.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete