Call Centar 011 - 41 41 411

CLUB CACTUS PARADISE    4*

KUSADASI / KUSADASI / TURSKA

Lokacija:
Udaljen je od aerodroma u Bodrumu 170 km a 45 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom 2004. godine, poslednji put renoviran 2012. godine i zauzima površinu od 2.500 m2.

Plaža:

Nalazi se na privatnoj, peščanoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste dok se korišćenje hotelskih peškira za plažu naplaćuje.

Sobe:

U 5-ospratnoj zgradi raspoređeno je 166 standardnih (max 3 osobe, 25 m2) i 44 family sobe (dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 4 osobe, 35 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, sef (plaća se), telefon, fen, mini bar (plaća se), TV, balkon.

Hotelski sadržaj:

Restoran sa dijetalnim i vegetarijanskim menijem, 3 bara, 2 bazena, akva park (Yali Castle Aquapark je udaljen 1 km od hotela i gosti ga mogu koristiti besplatno svakog dana osim vikendom), 2 konferencijske sale, mini golf, odbojka na plaži, mali fudbal, stoni tenis, teretana, tursko kupatilo, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: motorni sportovi na vodi, masaže, sauna, usluge frizera i doktora, WiFi u lobiju, diskoteka (u Club Yali hotelu).

Način služenja obroka:

Švedski sto.

Kontakt:

www.cactushotels.com
Tel: +90 232 793 4601

Napomena
:

Gostima je na raspolaganju besplatan prevoz dva puta dnevno do akva parka koji pripada lancu hotela Cactus. Odlična usluga, raznovrsna ishrana i izuzetna plaža su dovoljna preporuka za izbor ovog hotela.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete