Call Centar 011 - 41 41 411

RAMADA LOUTRAKI POSEIDON RESORT    5*

LUTRAKI / LUTRAKI / GRČKA

Lokacija:
U nestvarnom ambijentu, nadomak gradića Lutraki, smešten je hotel Ramada Poseidon Resort. Bungalovi, u kojima se nalaze smeštajne jedinice, kaskadno se ređaju do male šljunkovite uvale.


Plaža:
Hotel je smešten u šljunkovitoj uvali na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela


Hotelski sadržaj:
Hotel je kompletno renoviran. Gosti mogu da koriste  glavni restoran,  Nafsika alackarte restoran, tavernu, lobi bar, bar kod bazena,  spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, mini-klub, wellness & spa centar, terene za košarku i tenis, besplatna Wi-Fi internet konekcija. Mnogi sadržaji zajednički su sa sadržajim hotel Wyndham Poseidon Resort, koji je odmah pored.


Sobe: 
Sve sobe imaju privatno kupatilo sa toaletnim priborom, fenom za kosu i bademantilima, LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, mini-bar (uz doplatu). Bungalovi  sa pogledom na vrt ili more namenjeni su za smeštaj dve do tri odrasle osobe, ili dvoje odraslih i dvoje dece (drugo dete deli ležaj),opremljene su sa francuskim krevetom ili dva standardna kreveta, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje.


Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt:
http://www.ramadaloutrakiresort.com


Napomena:
Kristalno čisto more i bujno zelenilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj, a mimo uživanja u prirodnim čarima Atike, preporuka je i da  se prepustiti  priči o veličanstvenoj Atina, antičkom teatru Epidaurus ili onoj o šarmantnom gradiću Nafplion.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete