Call Centar 011 - 41 41 411

ŠRI LANKA 19. AVGUST 2018.

Detalji

Još je čuveni Marko Polo rekao da je Šri Lanka biser Indijskog okeana, jedno od najlepših ostrva te veličine u svetu. Raskošna tropska lepota, spomenici bogate kulturno-istorijske prošlosti, vrlo koloritni praznici i procesije, prelepe peščane plaže, predstavljaju pravi doživljaj za oči, dušu i telo.

 

Prevoz

Prevoz avionom na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

                             Hotel

Usluga

 

19.08 - 29.08.2018.

1/2

Doplata za 1/1

Uplata do

Hoteli 4*

polupansion

1450 €

360 €

do 30.06.2018.

(cena sa popustom)

Hoteli 4*

polupansion

1520 €

360 €

od 01.07.2018.

(regularna cena)

Napomena: Cena sa popustom od 70 važi do 15.juna 2018. i ne odnosi se na doplatu za jednokrevetnu sobu

Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

 

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama (Beograd-Dubai-Kolombo-Dubai-Beograd), smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* lokalne kategorizacije na bazi polupansiona (9 polupansiona, doručak i večera–švedski sto), razgledanja i obilasci na turi prema programu, ulaznice za razgledanja prema programu, ulaznice za Peraheru, transferi, troškovi organizovanja i vođenja putovanja (licencirani vodič ide sa grupom iz Beograda).

 

U cenu aranžmana nije uračunato:  Avio-takse 103 evra (a sastoje se od nerefundabilnih taksi: EUR3.42YQ,EUR4.48LG,EUR0.98RF,EUR16.72RS,EUR0.22RS,EUR14.00YR,EUR18.54F6, EUR44.64LK) koje su podložne promeni i plaćaju se u agenciji u konačnom iznosu u dinarima, lokalne avio takse (ukoliko postoje), fakultativni izleti, napojnice (za lokalne vodiče, vozače i za nošenje prtljaga, u ovom delu sveta su obavezne, oko 45 USD za ceo boravak), međunarodno putno osiguranje, viza (oko 35 evra) i troškovi viziranja (10 evra), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, kao ni međunarodno putno osiguranje.

 

HOTELI:          
Dambula (Habarana u blizini Dambule):
Sorrowa Resort and Spa 4* ili sličan       www.sorowwa.com

Hotel je odlično pozicioniran, u takozvanom “Kulturnom trouglu” Šri Lanke, tako da pruža brz pristup najvažnijim arheološkim lokalitetima zemlje. Sobe imaju balkon i raspolažu sa klima uređajima, besplatnim wifi, satelitskom TV.

Kandy: Royal Kandyan 4* ili sličan                                                                     www.royalkandyan.lk

Hotel je centralno pozicioniran, u blizini Kraljevske botaničke bašte u Kendiju.  U hotelu ima besplatan wifi, restoran, biznis centar. Sobe su klimatizovane, imaju led tv i satelitske programe, kuvalo za čaj/kafu.

Obala Indijskog okeana: Pandanus Beach Hotel, Induruwa, 4* ili sličan        www.pandanusbeach.com

Okružen tropskim rastinjem, hotel je smešten u Iduruvi, 54 km od Kolomba. U neposrednoj blizini je Bentota, jedno od većih letovališta na obali. Sobe imaju terasu ili balkon sa pogledom na okean, wifi, klima uređaj, satelitski program & lcd tv, sef, fen, kuvalo za čaj/kafu, min bar itd.

 

KORISNE INFORMACIJE:

 

Rok za prijavljivanje i upatu akontacije od 40% je 04.jula 2018.

VIZA:Viza za Šri Lanku je potrebna za nosioce srpskih pasoša, (važnost pasoša mora biti najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) i iznosi oko 35 evra, usluga viziranja je 10 evra. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama. Za sve informacije obratite se agenciji.

VALUTA: Šrilankanska rupija 1USD = 157,994 LKR; 1EUR = 182,956 LKR

KLIMA: Tropska, toplo sa velikim procentom vlažnosti. U ovom periodu je sunčano i toplo, ali su mogući kraći tropski pljuskovi

Lokalno vreme je plus 3,5 časova u odnosu na vreme u Srbiji

Telefon: Mreže 063 i 064 imaju roming

-Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela

-Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta

-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pre početka putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

-Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, obično deset dana pred put, a najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

-Sadržaj i redosled panoramskih razgledanja i obilazaka lokaliteta predviđenih programom podložni su promeni, ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- čekovima građana do
6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
 -kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke na 12 jednakih mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP)

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 45 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

                                                                                                              Cenovnik br. 1 važi od 02.06.2018. godine

Izaberi

Öner