Call Centar 011 - 41 41 411

ŠRI LANKA 26. DECEMBAR 2018. NOVA GODINA

Detalji

Još je čuveni Marko Polo rekao da je Šri Lanka biser Indijskog okeana, jedno od najlepših ostrva te veličine u svetu. Raskošna tropska lepota, spomenici bogate kulturno-istorijske prošlosti, vrlo koloritni praznici i procesije, prelepe peščane plaže, predstavljaju pravi doživljaj za oči, dušu i telo.

 

Prevoz

Prevoz avionom na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

              Smeštaj

Usluga

 

26.12.2018 - 05.01.2019.

1/2

Doplata za 1/1

 

Hoteli 3/3+*, 4*

polupansion

1650 €

310 €

 

 

 

Napomena: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim

ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

 

 

 

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3*/3+* na turi i 4* lokalne kategorizacije na obali okeana, na bazi polupansiona (doručak i večera–švedski sto), razgledanja i obilasci na turi prema programu, ulaznice za razgledanja prema programu, transferi, troškovi organizovanja i vođenja putovanja (licencirani vodič ide sa grupom iz Beograda, a na destinaciji je na raspolaganju i lokalni vodic).

 

U cenu aranžmana nije uračunato:  Avio-takse 170,19 evra (a sastoje se od nerefundabilnih taksi: EUR 64,042YQ, EUR 16,00YR, EUR 0,98RF, EUR 0,22RS, EUR 4,48LG,  EUR 16,72RS,EUR 16,66F6, EUR 43,71LK. EUR 2,38ZR) koje su podložne promeni i plaćaju se u agenciji u konačnom iznosu u dinarima najkasnijje sedam dana pred put, lokalne avio takse (ukoliko postoje), fakultativni izleti, napojnice (za lokalne vodiče, vozače i za nošenje prtljaga, u ovom delu sveta su obavezne, oko 45 USD za ceo boravak), međunarodno putno osiguranje, viza (35 evra) i troškovi viziranja (10 evra), kao i dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji.

 

HOTELI:          

Habarana (u blizini Dambule): Danawwa Resort.com 3+* ili sličan     www.danawwaresort.com

Hotel se nalazi na pesackoj udaljenosti od jezera Habarana (15-ak minuta hoda), sve sobe su klimatizovane, imaju wifi, satelitsku tv.

Kandy: Oak Ray Regency 3+* ili sličan                      www.oakrayhotels.com/oak-ray-regency/

Hotel je okružen lepim zelenilom, ima besplatan wifi, restoran, biznis centar..  Sobe su klimatizovane, imaju led tv i satelitske programe, minibar. Nalazi se 1,3 km od Kraljevske botaničke bašte.

Obala Indijskog okeana, Kalutara: Tangerine Beach Hotel 4* ili sličan www.tangerinehotels.com

Hotel Tangerine Beach se nalazi na samoj plaži Kalatura i okružen je tropskim vrtovima. U ponudi ima zatvoreni bazen i časove joge. Takođe poseduje ajurvedski spa centar i 2 restorana.Klimatizovane sobe opremljene su nameštajem od drveta i sadrže sopstveni balkon i kupatilo sa kadom. Svaka soba je opremljena TV-om sa satelitskim kanalima, mini-barom i priborom za pripremu čaja/kafe.Hotel Tangerine Beach udaljen je 3 sata vožnje od Međunarodnog aerodroma 

 

KORISNE INFORMACIJE:

 

Rok za prijavljivanje i upatu akontacije od 35% je 27.oktobar 2018. Ili do popune mesta

VIZA:Viza za Šri Lanku je potrebna za nosioce srpskih pasoša, (važnost pasoša mora biti najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) i iznosi 35 evra, usluga viziranja je 10 evra. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama. Za sve informacije obratite se agenciji.

VALUTA: Šrilankanska rupija 1USD = 160,989 LKR; 1EUR = 186,289 LKR

KLIMA: Tropska, toplo sa velikim procentom vlažnosti. U ovom periodu je sunčano i toplo, ali su mogući kraći tropski pljuskovi. Period visoke turističke sezone.

Lokalno vreme: plus 3.30 sati u odnosu na vreme u Srbiji.

Telefon: Mreže 063 i 064 imaju roming

-Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.

-Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje, najkasnije 5 dana pre početka putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

-Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, obično deset dana pred put, a najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

-Sadržaj i redosled panoramskih razgledanja i obilazaka lokaliteta predviđenih programom podložni su promeni, ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim nepogodama i slično).

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Uplata avansa od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50%, a ostatak najkasnije 30 dana pre putovanja:


- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata
- preko računa
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom)
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP)

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 27. oktobar 2018. ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

                                                                                                              Cenovnik br. 1 važi od 17.10.2018. godine

                                                          

 

Izaberi

Öner