Call Centar 011 - 41 41 411

BANGKOK I KOH SAMUI 22. AVGUST 2018.

Detalji

13 dana (10 noći), avionom               
Polazak: 22. avgust 2018/ 03. septembar 2018.

Prevoz

Avionski prevoz na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

Bangkok i Koh Samui

 

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

 

22.08.2018- 03.09.2018.

1/2

1/1

Hotel 4* Bangkok

Hotel 3* Koh Samui

Noćenje sa doručkom

1360 €

1750 €

                                                 Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit

 

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mesta.

 

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Avionski prevoz na navedenim relacijama, 10 noćenja sa doručkom u hotelima iz tabele, sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom), usluge predstavnika na destinaciji, troškovi organizovanja i pripreme putovanja.

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse 361.2 evra (koje se sastoje od sledećih refundabilnih taksi: eur, 16.94 RS, 0.98 RF, 4.48 LG, 10.00 TR, 1.82 E7, 18.20 TS, 0.78 G8 i nerefundabilnih: 308.00 YR) (plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu ERSTE banke, na dan uplate), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, troškovi fakultativnih izleta i poseta, troškovi pribavljanja vize za Tajland 30 evra, usluga viziranja 10 evra, troškovi obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja putnika, lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

 

 

OPISI HOTELA:

Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4*                                                                        www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

Hotel na Koh Samuiju: CHABA SAMUI RESORT 3*                                                     http://chabasamuiresort.com/ ili sličan

Chaba Samui Resort se nalazi na najlepšoj plaži Koh Samui-a- Čaveng.

Sobe u Chaba Samui Resortu uređene su u savremenom stilu. Pojedine sobe imaju balkon, a sve sadrže klima-uređaj, satelitsku televiziju, pristup WiFi-u i sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. Hotel ima bazen i spa centar. U ostale sadržaje spadaju fitnes soba i sala za sastanke.

 

 

                                              

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 30.06.2018. ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

 

                                                                                                              Cenovnik br. 3 važi od 01.06.2018. godine

 

Izaberi

Öner