Call Centar 011 - 41 41 411

BANGKOK I KOH SAMUI 24. APRIL 2019.

Detalji

TAJLAND
Bangkok i Koh Samui
12 dana (9 noćenja), avionom           
Polazak: 24. april 2019/ 05. maj 2019.
 

Prevoz

Avionski prevoz na navedenim relacijama 

Cena
Od 1.140,00 €
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

 

24.04.2019- 05.05.2019.

1/2

1/1

Hoteli 4*

Noćenje sa doručkom

1140 €

1430 €

                                 Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit

U cenu aranžmana je uračunato:

Avionski prevoz na navedenim relacijama, 9 noćenja sa doručkom u hotelima iz tabele, sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom), usluge predstavnika na destinaciji, troškovi organizovanja i pripreme putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse 361.25 evra (koje se sastoje od sledećih refundabilnih taksi: eur, 16.94 RS, 0.98 RF, 4.48 LG, 10.00 TR, 1.84 E7, 18.23 TS, 0.78 G8 i nerefundabilnih: 308.00 YR) (plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu ERSTE banke, na dan uplate), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, troškovi fakultativnih izleta i poseta, troškovi pribavljanja vize za Tajland 30 evra, usluga viziranja 10 evra, troškovi obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja putnika, lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mesta.

VALUTA : Nacionalna valuta Tajlanda je Thai bath 1 USD = 32.98 THB   1 EUR = 37.61 THB

KLIMA: U ovo doba godine temperature su prijatne. Dnevne temperature u Bangkoku su između 27°C i 34°C (jutarnje i večernje nešto niže), a na Koh Samui-u između 25°C i 34°C (jutarnje i večernje nešto niže). Mogući kraći pljuskovi tokom dana.

OPISI HOTELA:

Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4*                                              www.centuryparkhotel.com ili sličan

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

Hotel na Koh Samuiju: SAMUI PALM BEACH 4*                              www.samuipalmbeach.com ili sličan

Hotel se nalazi na peščanoj plaži tropskog ostrva Koh Samui, tačnije na plaži Bo Put, na severnoj strani ostrva i odlično je mesto za odmor. Bo Put je druga po važnosti turistička zona na ostrvu, tako da u blizini hotela postoje restorani, barovi i noćni život, a od centralne turističke zone ostrva Čaveng udaljen je 15 minuta vožnje. Hotel ima 3 bazena, 3 odlična restorana i tim profesionalaca koji žele da zadovolje svaku potrebu gosta i okružen je zelenilom. Terase hotela su odlično postavljene i pružaju izvanredan pogled, a 3 hotelska restorana nude odličan i raznolik izbor hrane. Raspolaže sa 70 soba koje su raspoređene na 3 sprata. Veličina soba je 50 kvadrata sa kupatilom i terasama koje pružaju pogled na bazen. Ostale pogodnosti u sobi su: klima uređaj, aparat za kafu i čaj, fen, kupatilo, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:

   gotovinski

   čekovima građana do 6 mesečnih rata.

   platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

   kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

   kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

   preko računa.

   kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

   administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP DOO).   

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 28. februar 2019 ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

 

                                                                                                              Cenovnik br. 4 važi od 16.02.2019. godine

 

 

Izaberi

Öner