Call Centar 011 - 41 41 411

BUDVA NOVA GODINA 2019 BB

Detalji

BUDVA - je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori, centar crnogorskog turizma. Jedan je od najstarijih gradova na Jadranskom moru. Značajni turistički objekti nalaze se unutar mletačkih zidina iz XV veka, koje okružuje budvanski Stari grad. Većina arhitekture Starog grada je Venecijanskog porekla pa su Venecijanski zidovi Starog grada zanimljiva turistička atrakcija.

 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cene su izražene u evrima, po osobi

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

29.12.2018. – 02.01.2019.

Hotel Park 3*

3 PP

149 €

60 €

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Park 3* u Budvi na bazi 3 polupansiona (doručak i večera – švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, fakultativni izleti: Kotor 15 evra, Dubrovnik 25 evra (prijava za izlet u agenciji, neophodan pasoš), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

 

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativnih izleta podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.

 

 

 

Opis hotela:

Hotel Park 3*

http://hotelparkbudva.com/

Hotel Park se nalazi na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Od Starog grada udaljen je 15 minuta laganog hoda. Hotel je renoviran 2017. godine. Hotel poseduje recepciju, lobi bar, restoran, parking, WiFi. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, SAT TV, mini frižider, WiFi. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018., Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.1 važi od 01.10.2018.godine

 

Izaberi

Öner