Call Centar 011 - 41 41 411

DVORCI BAVARSKE 2019P

Detalji

Dvorci Bavarske - sve lepote Nemačke i ne bi bile toliko atraktivne da nije dvoraca fascinantne arhitekture. Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini Bavarska. Dvoraca, koji su slika načina života u jednom vremenu ali i potvrda ekscentričnosti nekih od vladara sa tla najveće nemačke pokrajine. Tokom vekova su bili sedišta najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Većina dvoraca koji su građeni posle srednjeg veka su zamišljeni kao kraljevske ili plemićke palate. Čudesni dvorci Linderhof, Nojšvanštajn i Herenkimze, ostvarenja su ekscentričnog bavarskog kralja Ludviga II koji je bio opsednut luksuznim i neobičnim palatama. 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Od 175,00 €
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Usluga

Hotel

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

06.03. - 11.03.2019.

3 ND

Hotel 3*

175 €

105 € (na upit)

25.04. - 30.04.2019.

3 ND

Hotel 3*

185 €

105 € (na upit)

30.04. - 05.05.2019.

3 ND

Hotel 3*

185 €

105 € (na upit)

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€, 
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€, NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10€
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u dvokrevetnoj sobi (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča-pratioca, troškovi organizacije putovanja.

 

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Dinarski deo aranžmana 1790 RSD po rezervaciji, peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu - 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji), fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, individualni troškovi.

 

OBAVEZNE DOPLATE:

- obavezne ulaznice i rezervacije za dvorce (Herenkimze sa brodskom kartom, Linderhof, Nojšvanštajn) – 45 €, osobe mladje od 18 godina - 30€ (plaćanje na licu mesta)

 

POPUSTI I DOPLATE:

- popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - 20€

- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%

- popust za putnike na sopstvenom prevozu - 50€ po osobi (na upit)

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših putnika je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Park Inn By Radisson Munchen Ost 3*, www.parkinn.de/hotel-muenchenost

Hotel se nalazi izmedju centra i aerodroma. Nedaleko od hotela, nalazi se tramvajska stanica koja vodi do centra grada. Svaka soba sadrži: klimu, kupatilo, fen, telefon, TV.

Leonardo Hotel Munich South 4*, www.leonardo-hotels.com

Novoizgradjeni hotel udaljen od centra grada oko 6.5km. Bus stanica je na 50m od hotela. Saka soba poseduje: kupatilo, fen, TV, klimu.

Acom Munchen Haar 3*, www.acomhotels.de/acomhotel-muenchen.html

Hotel se nalazi u istočnom delu grada, na pola sata vožnje do centra. Svaka soba poseduje: klimu, kupatilo, TV.

Big Blue Group d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018., Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.2 važi od 30.01.2019.godine

 

Izaberi

Öner