Call Centar 011 - 41 41 411

FESTIVAL COKOLADE U PERUDJI 2018

Detalji

Festival čokolade u Peruđi -  skoro milion turista svake godine poseti ovaj festival gde se mogu probati različite vrste čokolade, gde se mogu videti različite skulpture od čokolade kao i čokoladna banja. Kažu da je čokolada hrana bogova a na ovom festivalu čokolade izlagači su se potrudili da se osetite baš tako. 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cene su izražene u evrima, po osobi

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

 

CENA ARANŽMANA

Termin

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

18.10.2018. – 21.10.2018.

Hotel 3*

2 ND

139 €

40 €

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 3* u Kjanćano Termama na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – kontinetnalni), razgledanje prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

Dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, fakultativni izlet za Peruđu na festival čokolade 20 evra, gradska komunalna taksa – plaća se na licu mesta (1€ - 1.5€ po osobi po noći; zavidi od kategorije hotela) individualni troškovi i međunarodno putno osiguranje.

 

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Kjanćano Terme – Hotel Park 3* http://www.cretedisiena.com/parkhotel/ ili sličan iste kategorije.

Hotel je smešten u mirnom delu Kjanćano Termi, na 500 metara udaljenosti od glavnog trga. Hotel poseduje restoran, bar, parking. Sve sobe poseduju SAT TV, klima uređaj, kupatilo. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto).

Tačan naziv hotela biće poznat deset dana  pred polazak na putovanje.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

 

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.1 važi od 17.07.2018. godine

 

Izaberi

Öner