Call Centar 011 - 41 41 411

INDIJA ZLATNI TROUGAO 27. DECEMBAR 2018. NOVA GODI

Detalji

Nezaobilazna putanja svakog turiste, koji prvi put posećuje Indiju, je tura poznatija kao Zlatni trougao, a čine ga gradovi Delhi, Agra i Džajpur. Misterija, magija, avantura. Dobro došli u Delhi, grad džinova i 25 miliona ljudi.
Sa turističke tačke gledišta Delhi se može podeliti na dva glavna dela - Stari Delhi, grad Mogula, koji potiče iz 17. veka i koji je očuvao taj duh do danas, i Novi Delhi, koji su izgradili kolonijalni vladari Britanci, poznat po svojim bulevarima sa drvoredima. Svaki kutak ovog grada i zemlje odiše istorijom i nekom vrstom duha prošlosti.
 

Prevoz

Prevoz avionom na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hoteli

Usluga

 

27.12.2018. - 03.01.2019.

1/2

Doplata za 1/1 sobu

 

Hoteli 5*

Polupansion

1250 €

310 €

 

                                         

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrše se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

  

 

 

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, rani ulazak u sobe na dan dolaska (noćenje) kao i 7 noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 5* (lokalna kategorizacija) u Delhiju  Radisson Blu Dwarka Hotel, u Agri Clarks Shiraz Hotel, u Džajpuru Hotel Fortune Select Metropolitan, (ili slični iste kategorizacije), ishrana na bazi polupansiona (doručak je švedski sto, večeraodređen meni), svečana Novogodišnja večera u hotelu, razgledanja i transferi prema programu, troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 266.30 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi : EUR 212.00 YR, i refundabilnih EUR 10.32YR, EUR 0.95IN, EUR 3.27WO, EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 16.50G4, EUR 0.86PZ) - (avio-takse u trenutku pravljenja programa – konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje). Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji. Fakultativni izleti, usluge viziranja (10 evra), troškovi on-line izrade vize za Indiju (trenutno iznosi oko 75 evra), obavezne napojnice za lokalne vodiče i vozače koji su u ovom delu sveta obavezni (oko 30 usd za ceo boravak), međunarodno putno osiguranje,  kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

 

OPISI HOTELA :

Delhi - Radisson Blu Dwarka Hotel  ili sličan

ttps://www.radissonblu.com/en/hotel-newdelhidwarka

Hotel se nalazi u mirnoj oblasti Dwarka, na 20 minuta vožnje od komercijalnog dela grada. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od metro stanice (250 metara – linija br. 13). Sobe su moderno opremljene sa LCD TV sa satelitskim kanalima, bežičnim internetom, mini barom i ketlerom za kafu i čaj. Hotel sadrži otvoreni bazen, fitnes centar,spa centar, nekoliko restorana i barova.

Agra - Clarks Shiraz Hotel   ili sličan

http://www.hotelclarksshiraz.com/ 

Luksuzan hotel sa 5*, poznat po raskošnom smeštaju i toplom gostoprimstvu. Hotel je na nekolko minuta udaljen od čuvenog Tadž Mahala. Sve sobe su centralno klimatizovane, sa satelitskim LCD TV, mini barom. Hotel ima otvoreni bazen, spa, welnes i fitnes centar.

Džajpur - Hotel Fortune Select Metropolitan ili sličan

https://www.fortunehotels.in/jaipur-fortune-select-metropolitan.dh.41 

Hotel se nalazi u širem centru Džajpura, na 12 km od aerodroma i 2 km od železničke stanice. Sobe su klimatizovane i sadrže satelitski LCD TV sa kablovskim kanalima, mini-bar, sef i pribor za pripremu čaja i kafe. Hotel ima krovni bazen, spa centar i fitnes centar.

 

 

KORISNE INFORMACIJE:

Vize: Za državljane RS je potrebna viza za Indiju koja se dobija posredstvom naše agencije. Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 011/2098-184).

Novčana jedinica: indijska rupija (INR)  1EUR = 80.6753 INR  1USD= 68.7041 INR

Klima: Suvo i toplo sa prosečnim temperaturama od 8 do 20°C. Jutra i večeri svežije.

Službeno ime Republika Indija

Glavni grad: Nju Delhi

Vremenska zona: UTC +5:30

Pozivni broj: + 91

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 27. oktobar 2018 ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

                                                                                  Cenovnik br. 3 važi od 01.10.2018. godine

 

 

 

 

Izaberi

Öner