Call Centar 011 - 41 41 411

ISTANBUL BUS 2019P

Detalji

Istanbul -  grad koji spaja dva kontinenta. Više evropski nego azijski. Istanbul ili Carigrad. Impozantna istočnjačka arhitektura samo je jedan od razloga zašto ga treba posetiti i uživati u njegovim čarima. Brojni muzeji su svedoci slavne prošlosti Vizantije a zatim i moćnog Otomanskom carstva. Danas je Istanbul jedan od najinteresantnijih gradova sveta. Aja Sofija ili Plava džamija, Topkapi palata i Sulejmanova džamija, Dolmabahče i Berlerbeji palate... Njegov ukras je i atraktivni most koji je spojio nespojivo, plovidba Bosforom... I još mnogo, mnogo toga je fascinantno u megalopolisu. Zapravo, Istanbul je grad koji na svakom koraku inspiriše, u kome se uživa od jutra do sutra. 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Od 119,00 €
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Usluga

Hotel

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

13.02. - 18.02.2019.

3 ND

Hotel 3*

119 €

70 € (na upit)

06.03. - 11.03.2019.

3 ND

Hotel 3*

119 €

70 € (na upit)

25.04. - 30.04.2019.

3 ND

Hotel 3*

139 €

70 € (na upit)

01.05. - 06.05.2019.

3 ND

Hotel 3*

139 €

70 € (na upit)

15.05. - 20.05.2019.

3 ND

Hotel 3*

135 €

70 € (na upit)

*SIGURNI POLASCI IZ NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 15€; ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA),

KRALJEVA (KOD KEJA) – DOPLATA 20€; KRUŠEVCA (PREKO PUTA AUTOBUSKE STANICE) – DOPLATA 10€

U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD

(putnici iz Novog Sada) ILI DO POJATA I NAZAD (putnici iz Čačka, Kraljeva i Kruševca).

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u dvokrevetnoj sobi (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča-pratioca, troškovi organizacije putovanja.

 

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Dinarski deo aranžmana 1790 RSD po rezervaciji, peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu - 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji), fakultativni izleti, medjunarodno putno osiguranje, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, individualni troškovi.


 

FAKULTATIVNI IZLETI (Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika):

-Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata – 45€ (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča. U obizalak nije uključena poseta hamamu)

-Vaseljenska patrijaršija i Krstarenje Bosforom – 20€ (cena obuhvata obilazak patrijaršije, vožnju brodom i usluge vodiča)

-Obilazak Dolmabahče palate – 30€ (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluge vodiča. U obilazak nije uključena poseta hamamu)

-Tursko veče – 30€

-Azijski deo Istanbula – 20€

 

POPUSTI I DOPLATE:

- popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - 20€

- putnici koji ulaze u Nišu i Pirotu popust - 10€

- popust za putnike na sopstvenom prevozu - 40€ po osobi (na upit)

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših putnika je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Hotel Ephesus 3*, www.hotelephesus.com

Hotel se nalazi u starom evropskom delu Istanbula, Aksaray-Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani. Udaljen je 250m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, i 400m od metroa, linija M2, Hotel poseduje: restoran, kafeteriju, WiFi, parking, lift. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, telefon, TV.

Hotel The Center 3*, www.hotelthecenter.com

Hotel se nalazi u starom evropskom delu istanbula, Aksaray-Laleli, na oko 1 km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani. Udaljen je 150m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1, i 400m od metroa, linija M2. Hotel poseduje: restoran, Wi-Fi, parking, lift. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, mini bar.

Hotel Hamidiye 3*, www.hamidiyehotel.com

Hotel se nalazi u starom delu grada. Sadržaj hotela: restoran, tursko kupatilo i sauna. U blizini hotela se nalaze prodavnice brze hrane, kafici, restorani. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, minibar i klima uređaj.

Hotel Laleli Emin 3*, www.aymahotelsgroup.com/eminhotel

Nalazi se u starom delu grada. Hotel poseduje: recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, minibar i klimu.

Hotel Q 3*, www.qhotellaleli.com/aboutqhotel.html

Hotel se nalazi u starom delu grada. Hotela poseduje: recepciju, restoran. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon i klimu.

Big Blue Group d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018., Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.2 važi od 30.01.2019.godine

 

Izaberi

Öner