Call Centar 011 - 41 41 411

JORDAN TURA I ODMOR U AKABI 25. APRIL 2019.

Detalji

Jordan se smatra delom "kolevke čovečanstva". Glavni grad je Aman, arapski je jezik većine, dok je islam najzastupljenija religija. Klima je pustinjska i suptropska. Dolina reke Jordan odvaja Jordan od Izraela. Kao utočište u regionu sukoba, Jordan već vekovima oduševljava posetioce svojom svetskom baštinom, prijateljskim gradovima i inspirativnim pustinjskim predelima.

 

Prevoz

Prevoz avionom i autobusom na navedenim relacijama,  

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

          Hotel

Usluga

 

25.04.2019- 03.05.2019.

1/2

1/1

Hoteli 4*

Polupansion

1160 €

1350 €

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.

 

                                                                                                        

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz avionom i autobusom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama  u hotelima sa  4* u Amanu i Akabi na bazi polupansiopna, transferi (aerodrom-hotel-aerodrom), posete, obilasci i transferi prema programu klimatizovanim autobusom, kao i troškovi organizacije i vođenja putovanja (licencirani vodič iz Beograda).

 

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse u iznosu od 140.05 evra, koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih: eur 12.00 YQ i refundabilnih taksi: 16.94 RS, 0.98 RF, 4.48 LG, 31.98 WP, 10.00 WQ, 2.49 D9, 48.94 HQ, 12.24 NH evra (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni – plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po prijavi, fakultativni izleti (ukoliko postoje), napojnice za lokalne vodiče i vozače koje su u ovom delu sveta obavezne (oko 35 evra za ceo boravak), međunarodno putno osiguranje.

 

KORISNE INFORMACIJE ZA PUTOVANJE :

VIZE: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nije potrebna viza za Jordan. Trebalo bi samo dostaviti podatke iz pasoša i lične podatke koji će se zahtevati nakon formiranja grupe. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava zemalja u  svojim zemljama.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza  (telefon 011/2098-184).

Valuta: Jordanski dinar: 1 USD = 0,709 JOD  1 evro = 0.813 JOD

Klima: Veoma prijatno vreme sa prosečnim dnevnim temperaturama od 15 do 25°C u Amanu i do 32°C u Akabi. Period visoke sezone!

 

OPIS HOTELA:

 

 

Hotel Amanu: Le Vendome hotel 4*                      http://le-vendome.hotels-amman.com/en/ ili sličan

Hotel je centralno smešten u poslovnom delu Amana. Hotel ima pristup bežičnom internetu, teretanu, zatvoreni bazen i spa centar sa saunom. Svaka soba je klimatizovana i opremljena sefom, mini-barom

i TV-om.  Svako jutro, doručak se služi na bazi švedskog stola u glavnom restoranu. U okviru hotela se nalazi i kafić sa otvorenom terasom i restoran. Drevni rimski teatar i srednjovekovna tvrđava su samo 5 minuta vožnje od hotela. Al Muhtar tržni centar je udaljen 2 km.

 

 

 

 

Hotel u Akabi: Golden Tulip Hotel Aqaba 4*        http://www.goldentulipaqaba.com/en    ili sličan

Hotel Golden Tulip nudi prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Hotelski restoran ima velike prozore i gleda na otvoreni bazen. U svim sobama na raspolaganju su TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Smeštajne jedinice imaju pogled na grad, na bazen ili na Akapski zaliv. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u svetlom ambijentu restorana. Gosti mogu uživati u modernom baru. Posluga u sobi na raspolaganju je tokom čitavog dana. Hotel Golden Tulip se nalazi na svega 5 minuta hoda od javne plaže u Akabi, koja se plaća; a za svoje goste nudi i besplatni transfer i korišćenje Berenis kluba na plaži. Do Tvrđave Memluk i Morskog akvarijuma stiže se pešice za 10-ak minuta.

 

PRIJAVLJIVANJE DO 28. FEBRUARA 2019.  ILI DO POPUNE MESTA. Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompaniji i stranom partneru. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.

 

               

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. 

 

NAČINI PLAĆANJA:

Uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35%, 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put:

   gotovinski

   čekovima građana do 6 mesečnih rata.

   platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

   kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

   kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

   preko računa.

   kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

   administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP DOO).   

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 28. februar 2019 ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

                                                                                                              Cenovnik br.3 važi od 16.02.2019. godine

 

 

Izaberi

Öner