Call Centar 011 - 41 41 411

KATEDRALE I DVORCI FRANCUSKE 26.04.-02.05.2019

Detalji

Fascinantna zemlja naglašenih kontrasta, raznolikih pejzaža i bogatog kulturnog nasleđa. Prve asocijacije na Francusku su Pariz – grad svetlosti, milozvučna šansona, Azurna obala sa šarmantnim gradovima, šampanjac, dobra vina i sirevi. Ali, šetnja kroz Francusku otkriva i velelepne katedrale i gotičku umetnost nastalu na njenom tlu u XII veku, od kojih se Bogorodičine crkve u Remsu, Amijenu, Šartru i Parizu nalaze na listi Uneskove kulturne baštine kao neprocenljivo umetničko i kulturno blago sveta. 

Prevoz

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd 

Cena
Od 1.045,00 €
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

 

Hotel

 

Usluga

 

26.04.19. - 02.05.2019.

 

Dvokrevetna soba

 

Doplata za jednokrevetnu sobu

        Hoteli po programu 3 i 4 *

ND

 

1045 €

230 €

Napomena : rezervacija jednokrevetne  sobe isključivo na upit !

Ne postoji mogućnost rezervacije trokrevetne sobe !

 

U cenu aranžmana je uračunato: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi aerodrom - hotel - aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima kategorije 3 i 4 zvezdice na bazi noćenja sa doručkom (doručak po principu samoposluživanja u svim gradovima osim u Ruenu gde je doručak kontinentalni),1 večera u Remsu na dan dolaska, transferi i razgledanja prema programu, obilazak katerdale i bazilike u Remsu, katedrale u Amijenu, Ruanu i Šartru, ulaznice i obilazak dvoraca Šenonso i Šambor, usluge vodiča Big Blue, usluge lokalnih vodiča, troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse 151,9 evra (od toga evra 76.00YQ i ne podležu refundaciji i evra 0.22 evra RS, 27.83QX, 0.98RF, 16.72RS, 3.30LG, 4.51IZ, 8,0FR, 14.34 FR podlažu refundaciji) plaćaju se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Aik banke, na dan uplate), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, posluženje u avionu,fakultativni izleti i posete: Versaj, cena 55 evra, turistička taksa u gradovima Francuske ( plaća se direktno na recepciji hotela i iznosi 2,25 u Remsu; 0,65 u Ruenu; 1,76 u Turu i 1,65 evra u Parizu, po osobi, po danu ), karte za metro, napojnica za vozača na turi ( 5 evra po osobi), međunarodno putno osiguranje.

 

Napomena: obavezna je prijava fakultativnog izleta Versaj prilikom prijavljivanja. Uplata izleta se vrši sa konačnom uplatom aranžmana. Prijava i uplata fakultativnog izleta na licu mesta nije moguća. Za realicajuju ovog izleta po datoj ceni minimalni broj putnika je 15.

 

Smeštaj:

Rems :Mercure Reims Centre Cathedrale 4 * www.mercure.com/gb/hotel-1248-mercure-reims-centre-cathedrale-hotel/index.shtml

Hotel sa 4 * smešten je u centru Remsa, u blizini svih značajnih kulturno-istorijskih spomenika. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, pegla i daska za peglanje (na upit). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Ruen : Kyriad Rouen Centre 3 * www.kyriad.com/fr/hotels/kyriad-rouen-centre

Hotel se nalazi u pešačkoj zoni, u centru Ruena i na obali reke. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj, aparat za kafu i čaj. Doručak: kontinentalni.

Tur: Mercure Tours Centre 4 *www.accorhotels.com/gb/hotel-3475-mercure-tours-centre-gare-hotel/index.shtml Hotel iz lanca hotela Mercure nalazi se na 15 minuta hoda od  centra starog dela grada Tura. Od sadržaja hotel ima restoran, bar, kongresne sale. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, TV, telefon, Wi Fi , klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Pariz: Median Paris Congres 3* www.medianpariscongres.com

Hotel se nalazi u severnom delu Pariza u 17.om arondismanu u delu grada pod nazivom Port de Clichy. U blizini hotela nalazi se Kongresni centar, prodavnice i restorani. Na 5 minuta hoda od hotela je stanica metroa, linija 13, koja vodi do Opere. Hotel je renoviran 2015. Godine i od sadržaja ima:24 h recepciju restoran za doručak, bar. Sobe: sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, SAT TV, telefon,sef, klima uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja.  

 

Big Blue doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put. 

 

 

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 20. marta 2019.ili do popune mesta.

 

 

VAŽNE NAPOMENE: Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka gradova i lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama ili lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika ili promenom , predviđenog, vremenskog termina ulaska u neki lokalitet, naveden u  programu putovanja ,štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.                                                                                                                                                                                                          

 - Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.                        

 - Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

 

 

 

 

 

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA:
- avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih  rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , moguće je plaćati do 12 mesečnih  rata
- preko računa.
- kreditima  poslovnih banaka  ( koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Aneks br. 1 Polisa broj 300059124,  sa trajanjem osiguranja od 25.01.2018. , Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 140 putnika.  Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

 

 

 

 

Cenovnik br. 2  važi  od  1.02. 2019.

 

Izaberi

Öner