Call Centar 011 - 41 41 411

MALA ANDALUZIJSKA TURA 28.02.-03.03.19

Detalji

Andaluzija je najjužnija i najveća španska regija sa prelepim gradovima i živopisnim belim selima. Sa oko 8 miliona stanovnika i 87.268 km2 površine, prostranija je i mnogoljudnija od polovine evropskih zemalja. Asocijacija na najtipičnije slike vezane za Španiju: flamenko, borbe bikova, jarke boje i strast. Lepotom je inspirisala mnoge velike pisce, pesnike i slikare. Zavičaj je velikih slikara, Pabla Pikasa i Velaskeza. 

Prevoz

Prevoz direktnim čarter letom na relaciji Beograd- Sevilja-Beograd 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu putovanja

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu  AIK banke na dan uplate)

 

Hotel

Usluga

28.02.-3.03.2019.

1/2

 

Doplata za 1/1

 

 85 €

HOTELI PREMA PROGRAMU   4 *I 3*

 

Prema programu putovanja

745 €

Napomena : rezervacija jednokrevetne sobe isključivo na upit !

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:, Prevoz direktnim čarter letom na relaciji Beograd- Sevilja-Beograd, smeštaj u hotelu sa 4* zvezdice u Sevilji, u dvokrevetnim sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom u Sevilji i 2 polupansiona (doručak i večera) u Toremolinosu u hotelu sa 3*, autobuski transferi i razgledanja prema programu, obilazak Sevilje, Kordobe, Antekere, Malage, Ronde, ulaznice za Meskitu u Kordobi, Katedralu u Sevilji, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča Big Blue kao  i usluge lokalnog vodiča.

U cenu aranžmana nije uračunato:  Avio-takse 35,98 evra ( od toga taksa aerodroma Sevilja 12,60 evra, taksa RF 0,98 evra i aerodroma Beograd 22,40 evra) plaća se u agenciji u dinarima (podležu promenama ), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje, flamenko (cena od 30 do 50 €- cena zavisi od vrste i mesta gde se flamenko održava), napojnica za vozača na turi.  Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.

OPIS HOTELA:

Sevilja : Exe Macarena 4 * www.exehotels.com/exe-sevilla-macarena.html

Hotel iz lanca hotela Exe nalazi se nedaleko od Bazilike Makarena i starog dela grada, na 20 minuta hoda od Katedrale.Nedaleko od hotela nalazi se stanica gradskog autobusa kojim se za 15 minuta stiže do centra starog grada. Sagrađen je u andaluzijskom stilu sa unutrašnjim dvorištem oko koga su smeštene sobe.Od sadržaja hotel ima : restoran podeljen na tri sale, bar, kafeteriju, sale za sastanke, spoljašnji bazen na krovu ( u upotrebi samo leti), salu za masaže. Sve sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo, klima uređaj, mini bar, sef , SAT TV, Wi fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Toremolinos: Parasol Garden 3 * www.hotelparasolgarden.com

Hotel se nalazi u u prvoj liniji do poznate plaže Plajamar,  nedaleko od promenade i  na 1 km od centra mesta. Na 100 m od hotela je stanica gradskog prevoza. U blizini hotela nalazi se brojni restorani i barovi. Od sadržaja hotel ima  restoran,  bar, kafeteriju, veliki otvoren bazen (u upotrebi od maja), prostranu baštu, stolove za bilijar i stoni tenuis, internet kutak.  Standardne sobe imaju  terasu, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, SAT TV, telefon,  Wi Fi, klima uređaj. Doručak  i večera se služi po principu samoposluživanja.

 

Ulazak u sobe je prvog dana od 14 h .

 

 

Korisne informacije :

Temperature u martu u Andaluziji se kreće od jutarnjih 9°C do dnevnih 22 °C . Prosečna dnevna temperature je 16 °C sa dosta sunca ali i mogućom kratkotrajnom kišom.

OPŠTE NAPOMENE:

-Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu AIK banke na dan plaćanja.

-Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu.

-Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje

-Krajnji rok za prijavu : 15.januar 2019. Ili do popune mesta.

-Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

-Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta po danima, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima  ili štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140).

-Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

-Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

-Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Big Blue group doo.

 

Big Blue zadržava pravo zamene navedenog hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije Big Blue www.bigblue.rs  7 dana pre polaska na put.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059124, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 140 putnika.  Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

Cenovnik br. 2 važi od 03.12.2018.

 

 

Izaberi

Öner