Call Centar 011 - 41 41 411

MANILA I OSTRVO BORAKAJ 03. NOVEMBAR 2018.

Detalji

Država Filipini - arhipelag , sastoji se od 7017 ostrva, od kojih je nekoliko većih sa najvećom populacijom, dok su ostala mala i slabije ili slabo naseljena. Skoro sva ostrva imaju veoma bujnu tropsku vegetaciju, brojne peščane plaže, puno egzotike, divno toplo more smaragdne boje, puno sunca, sve više zabave, pa ih s pravom nazivaju "Karibima" Orijenta.

Prevoz

Avionski prevoz na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

 Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

03.11-14.11.2018.

1/2

1/1

Hoteli 4*

Noćenje sa doručkom

1740 €

2390 €

                                         Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit

 

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mesta.

U cenu aranžmana je uračunato:

Avionski prevoz na navedenim relacijama, 9 noćenja sa doručkom u hotelima 4* u Manili i na ostvru Borakaj, sve transfere prema programu (aerodrom-hotel-aerodrom), usluge predstavnika na destinaciji, ishrana i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i pripreme putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse 279.42 evra, koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi: evra 222.00 YQ i refundabilnih taksi: 16.94 RS, 0.98 RF, 4.48 LG, 9.84 YR, 15.74 G4 , 0.82 PZ, 8.62 LI (podložne su promeni , a njihov konačni iznos se plaća sedam dana pre putovanja u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, filipinska viza 40 evra i usluga viziranja u iznosu od 20 evra (cena vize zavisi od ambasade i može se promeniti), lokalna aerodromska taksa (ako postoji), obavezne napojnice za lokalne vodiče i vozača (plaćanje na licu mesta), kao i međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

 

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE:

VIZE: Srpskim državljanima sa biometrijskim pasosima Republke Srbije (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) potrebna je viza za Filipine, koja se obezbedjuje u Zagrebu.

Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

KLIMA: Filipini imaju sušni i vlažni period. Novembar je početak visoke sezone, dnevne temperature su u proseku od 25 do 32°C. Mogući veoma retki kraći tropski pljuskovi.

VALUTA: Filipinski pezos   1usd = 51.91 PHP   1 euro = 63.29 PHP

 

HOTELI:

Hotel u Manili: New World Manila Bay hotel 4*   https://manilabay.newworldhotels.com/en/   ili sličan

Nalazi se na Roksas Bulevaru. Udaljen je 400 m od Izložbenog paviljona i sale za konferancije. Sobe su opremljene TV-om, DVD-om, bežičnim internetom, kao i dobro opremljenim kupatilom. Hotel ima otvoreni bazen I fitnes centar.  Ima takođe restoran, bar i kafić.

Hotel na ostrvu Borakaj: Henann Regency Resort & Spa 4 *          http://henann.com/henannregency/  ili sličan

Ovaj hotel se nalazi na jednoj od najlepših  plaža od belog peska, a u blizini svih zbivanja, restorana i kafića na ostrvu. Klimatizovane sobe imaju kablovsku TV, mini bar, aparat za kafu/čaj. Hotel ima spa, fitness centar i centar za masaže. Za ljubitelje italijanskih i filipinskih specijaliteta, stekova i morske hrane preporučuje se Christina’s Restaurant, dok se u Sea Breeze Café sa pogledom na okean, služi bogati švedski sto. U baru kod bazena moguće je probati razna osvežavajuća pića.

                                              

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 45 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                             

                                                                                                              Cenovnik br. 4 važi od 01.09.2018. godine

 

Izaberi

Öner