Call Centar 011 - 41 41 411

MOSKVA I SANKT PETERBURG 26.APRIL 2019

Detalji

MOSKVA - je glavni i najveći grad Rusije sa nepunih 12 miliona stanovnika. Nalazi se na obalama reke Moskve. U središtu grada se nalazi Kremlj koji je do 1703. godine bio političko središte Ruskog Carstva, od 1918. godine Sovjetskog Saveza a od 1991. Godine Ruske Federacije. Neposredno uz Kremlj se nalazi Crveni Trg sa dve najpoznatije moskovske građevine: Crkva Sv. Vasilija Blaženog i mauzolej Lenjina.


SANKT PETERBURG-
je osnovao Petar Veliki 1703. godine, na močvarnom zemljištu na ušću Neve u Baltičko more. Od 18. do 20. Veka ovaj grad je bio prestonica Ruskog Carstva, značajan evropski kulturni centar i najvažnija ruska luka na Baltiku. Danas je to drugi po veličini grad Ruske Federacije sa oko 5 miliona stanovnika. Centralno gradsko jezgro je i danas pod zaštitom UNESKO.

Prevoz

Avionom i autobusom

Cena
Od 669,00 €
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu 

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

26.04. – 2.05.2019.

1  / 2

(Cena sa ranim bukingom)

1  /  2

(Redovna cena)

Doplata za 1/1

Moskva: Azimut Smolenskya   4*

Sankt Peterburg: Azimut Saint Petersburg  4*

(ili slično)

Noćenje sa doručkom

 629 €

 

 669 €

 150 €

Napomena: trokrevetne sobe u hotelima ne postoje. Moguće je smestiti tri osobe u apartman , uz doplatu i na upit !

U cenu aranžmana je uračunato:  avio prevoz  na svim relacijama letovima Air Serbia: Beograd-Moskva, Sankt Peterburg -Beograd; 6 noćenja sa doručkom u hotelima sa 4*, u dvokrevetnim sobama, vožnja vozom Sapsan na relaciji Moskva  Sankt Peterburg, transfere  prema programu, turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i St.Peterburga; usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča; troškove organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 125 evra   (od kojih YQ takse od EUR 68 ne podležu refundaciji i evra 0.98RF,16.72RS, 0.22RS , 8.48LG,13.10RI,9.42RI,8.08UH podležu refundaciji)  a  koje se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Aik banke i podležu promeni), posluženje u avionu, fakultativni izleti i posete, individualni troškovi,međunarodno putno osiguranje.

                                NAPOMENA: potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .

OPIS HOTELA:

Azimut Smolenskaya  4* / Moskva     http://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-smolenskaya-moscow/

 Hotel je smešten u centru grada u  istorijskoj zgradi sa kararteristikama sovjetske arhitekture. Nalazi se u blizini zgrade Ministarstva inostranih poslova i na ulazu u ulicu Arbat. Do Crvenog trga  i Baljšoj teatra udaljen je 2 metro stanice. Sobe su raspoređene na 23 sprata i imaju divan pogled na centar Moskve. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef,radni sto, klima uređaj, besplatan Wi Fi, pribor za kafu i čaj. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, lobi bar, fitness centar, poslovni centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja .

 

Azimut  Saint Petersburg 4*  / Sankt Peterburg    https://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-saint-petersburg/  

 Hotel se nalazi u admiralitetskoj četvrti, u širem centru grada, pored reke Fontanke. Od hotela se može doći pešice do Marinskog pozorišta i Isakijevske crkve, oko 2 km.  Smešten je u najvišoj zgradi istorijskog dela Sankt Peterburga. Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se stanica metro linije ,, Tehnološki institut”kojom se nakon dve stanice stiže do Nevskog prospekta (udaljenost od Nevskog prospekta 4 km).  Od sadržaja hotel ima: panoramski restoran, kafe bar, spa centar, bazen, kongresne sale. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef, radni sto,  besplatan Wi Fi. Doručak se služi po principu samoposluživanja.                             

ILI

Park Inn Pribaltiyskaya”  / St. Peterburg / 4*                                    http://www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg

Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom,  Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran  RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja

Big BlueGroup doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

Fakultativni program: Moskva & Sankt Peterburg

 

Fakultativni program: *)  Prijavljivanje i placanje izleta  Puškin (Carsko selo) , Ermitaž i Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće!                               

 

Moskva : Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 75 evra *

Sergijev pasad  (bivši Zagorsk) 40 evra

Muzej kosmonautike  30 evra

Krstarenje rekom Moskvom 35 evra

St.Peterburg :  Ermitaž      40 evra

Puškin (Carsko selo) 55 evra *

Peterhof -Donji i gornji park  45 evra

Krstarenje Nevom 30 evra

Noćni Sankt Petersburg i podizanje mostova 30 evra

 

U sve cene uračunato je:   vodič, autobus, ulaznice

  Za broj prijavljenih putnika ispod 15, fakultativni programi ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 NAČINI PLAĆANJA:
- avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- gotovina
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Aneks br. 1 Polisa broj 300059124,  sa trajanjem osiguranja od 25.01.2018. , Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 20 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br. 1  važi  od 29.1.2019.

Izaberi

Öner