Call Centar 011 - 41 41 411

MOSKVA I ST PETERBURG NOVA GODINA 18/19

Detalji

MOSKVA - je glavni i najveći grad Rusije sa nepunih 12 miliona stanovnika. Nalazi se na obalama reke Moskve. U središtu grada se nalazi Kremlj koji je do 1703. godine bio političko središte Ruskog Carstva, od 1918. godine Sovjetskog Saveza a od 1991. Godine Ruske Federacije.
SANKT PETERBURG- je osnovao Petar Veliki 1703. godine, na močvarnom zemljištu na ušću Neve u Baltičko more. Od 18. do 20. Veka ovaj grad je bio prestonica Ruskog Carstva, značajan evropski kulturni centar i najvažnija ruska luka na Baltiku. 

Prevoz

Avio prevoz  na svim relacijama letovima Air Serbia: Beograd-Moskva, Sankt Peterburg -Beograd; 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

30.12. – 5.01.2019.

1/2

Doplata za 1/1

Moskva: Holiday Inn Suschevsky   4*

Sankt Peterburg:  Park Inn Pulkovskaya  4*

(ili slično)

Noćenje sa doručkom

 669 €

155 €

 

U cenu aranžmana je uračunato:  avio prevoz  na svim relacijama letovima Air Serbia: Beograd-Moskva, Sankt Peterburg -Beograd; 6 noćenja sa doručkom u hotelima sa 4*, u dvokrevetnim sobama, vožnja vozom Sapsan na relaciji Moskva  Sankt Peterburg, transfere  prema programu, turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i St.Peterburga; usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča; troškove organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 125 evra   (od kojih YQ takse od EUR 68 ne podležu refundaciji i evra 0.98RF ,16.72RS , 0.22RS ,  8.48LG, 13.10RI , 9.42RI, 8.08UH  podležu refundaciji)  a  koje se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Aik banke i podležu promeni), fakultativni izleti i posete, individualni troškovi ,međunarodno putno osiguranje.

                                NAPOMENA: potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .

 

 

OPIS HOTELA:

Holiday Inn Suschevsky 4* / Moskva                                                               www.holidayinn.com/Moscow-SuschevskyHotel se nalazi na 45 minuta vožnje od aerodrome Šeremetjevo, dok je od Crvenog trga udaljen 5km ili 4 metro stanice. Na 300 metara od hotela se nalazi metro stanica Rižskaja, koja direktno vodi do Crvenog trga. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo, mini bar, TV, pribor za pripremu kafe/čaja, sef za lap top, klima uređaj, besplatan Wi Fi. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, fitness centar, bar, prodavnica suvenira, menjačnica, bankomat. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Park Inn Pulkovskaya”  / St. Peterburg / 4*                                                           www.parkinn.com/hotelpulkovskaya-stpetersburg Nalazi se u široj centralnoj zoni ( 11 km od centra grada) u blizini trga “Pobeda” i odlično je povezan sa svim delovima grada, što glavne gradske znamenitosti čini lako dostupnim jer se stanica metroa (Moskovskaya) nalazi u neposrednoj blizini, na oko 10 minuta hoda od hotela. Od aerodroma je udaljen 5 kilometara. Hotel poseduje nekoliko rastorana u kojima se služi tradicionalna ruska, internacionlna i japanska kuhinja. U sklopu hotela se nalazi dobro opremljena teretana i sauna. Sve sobe su klimatizovane, sa frižiderom, TV, kupatilom i fenom za kosu. Wi Fi je dostupan u hotelu uz doplatu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

ILI

Park Inn Pribaltiyskaya”  / St. Peterburg / 4*                                    http://www.parkinn.ru/hotelpribaltiyskaya-stpetersburg

Nalazi se na obali Finskog zaliva, na Vasiljevskom ostrvu, na 15 minuta voznje od centra grada, 25 km od Aerodroma Pulkovo. Hotel ima 1193 sobe, modernog dizajna, sa prekrasnim pogledom na zaliv i grad, koje su prostrane, klimatizovane, opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom,  Wi Fi internetom. U sadrzaju hotela je restoran  RBG Bar & Grill, Lounge Bar koji radi 24 sata. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima. Doručak se služi po principu samoposluživanja

 

 

Fakultativni program: Moskva & Sankt Peterburg

 

Fakultativni program: *)  Prijavljivanje i placanje izleta  Puškin (Carsko selo) , Ermitaž i Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće!                               

 

Moskva : Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 60 evra *

Sergijev pasad  (bivši Zagorsk) 40 evra

Muzej kosmonautike  35 evra

Krstarenje rekom Moskvom 40 evra

St.Peterburg :  Ermitaž       40 evra

Puškin (Carsko selo) 55 evra *

 

U sve cene uračunato je:   vodič, autobus, ulaznice

  Za broj prijavljenih putnika ispod 15, fakultativni programi ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 NAČINI PLAĆANJA:
- avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br. 3  važi  od 11.12.2018.

 

Izaberi

Öner