Call Centar 011 - 41 41 411

PEKING I ŠANGAJ 21. OKTOBAR 2018.

Detalji

Peking deluje kao da je prestonica Kine od početka sveta. Pozicioniran izvan kolevke Kineske civilizacije izdigao se kao kulturna i politička sila zemlje tek u 13. veku kada su Mongoli okupirali Kinu.
Šangaj, neobičan i poseban. Moderan grad u kome su vešto uklopljena arhitektonska dela prošlih epoha s ovovremenskim. Moć kapitala učino ga je megapolisom 21. veka. 

Prevoz

Prevoz avionom na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

 

Hoteli

Usluga

21.10.2018. – 30.10.2018.

1/2

Doplata za 1/1 sobu

Peking - Jingtailong International Hotel 4*

Šangaj - Grand Mercure Baolong Hotel  4* 

Prema programu

990

250

 

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrše se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz avionom na navedenim relacijama, prevoz vozom na relaciji PekingŠangaj (brzi vozdruga klasa), smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima (lokalna kategorizacija) sa 4* u Pekingu i Šangaju, na bazi 7 noćenja, ishrana prema programu (doručak u hotelu na bazi švedskog stola, ručak ili večera po programu u lokalnom restoranukineska hrana, meni od više različitih jela), transferi i sva razgledanja prema programu, troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse u iznosu od 283,65 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi : EUR 222.00 YQ, i refundabilnih  EUR 10.16YR, EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 16.78G4, EUR 0.86PZ, EUR 11.45CN)  - (avio-takse u trenutku pravljenja programa – konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje). Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

 

 

 

OPISI HOTELA:

 

Hotel u Pekingu: Jingtailong International Hotel  4*                  http://www.jtlhotel.com.cn/index.php?Locale=en-us   ili sličan

Hotel je u samom centru Pekinga. Udaljen je svega 500 metara od Trga Tjenanmen i na oko 800 metara od Hrama neba. U blizini hotela se nalaze mnogobrojne turističke atrakcije i restorani. Standardne sobe su prosečne veličine 30m2, opremljene sa LCD TV, sefom, mini barom i centralnim sistemom klime.

 

Hotel u Šangaju: Grand Mercure Baolong Hotel  4*  

http://www.baolongmercure.com ili sličan

Hotel je udaljen 9 km od šoping zone Nanđing. Hotel sadrži otvoreni bazen, masažu, saunu, fitnes centar, salon lepote, restoran I dva bara. Hotel ima ukupno 372 sobe koje su opremljene sa televizorom, mini barom, fenom. Gostima je na raspolaganju bežićni internet.

 

 

 

 

KORISNE INFORMACIJE:

Vize: Za državljane RS nije potrebna viza za Kinu. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Službeno ime: Narodna Republika Kina

Glavni grad: Peking

Službeni jezik: mandarisnki kineski

Vremenska zona: +8

Novčana jedinica: juan (CNY) 1USD = 6.34178 CNY     1EUR = 7.86562 CNY

Pozivni broj: + 86

Klima: je izrazito kontinentalna. Proleće kao i jesen, najlepše doba za posetu ovih gradova. Prosečne dnevne temperature se kreću od 10°C do 25°C.

Piće: obavezno korišćenje flaširane vode

Napojnice: Obavezne napojnice od 5 usd po danu boravka, po osobi za lokalnog vodiča i vozača.

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je do 03. septembra 2018.  ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

 

 

                                                                                  Cenovnik br. 1 važi od 30.03.2018. godine

 

 

 

Izaberi

Öner