Call Centar 011 - 41 41 411

PEKING I ŠANGAJ 26. DECEMBAR 2018. NOVA GODINA

Detalji

Peking deluje kao da je prestonica Kine od početka sveta. Pozicioniran izvan kolevke Kineske civilizacije izdigao se kao kulturna i politička sila zemlje tek u 13. veku kada su Mongoli okupirali Kinu.
Šangaj, neobičan i poseban. Moderan grad u kome su vešto uklopljena arhitektonska dela prošlih epoha s ovovremenskim. Moć kapitala učino ga je megapolisom 21. veka. 

Prevoz

Prevoz avionom na navedenim relacijama 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi, u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hoteli

Usluga

 

26.12.2018. –  04.01.2019.

1/2

Doplata za 1/1sobu

Uplata do

Hoteli  4* 

Prema programu

990 €

260 €

do 31.10.2018.

( cena sa popustom)

Hoteli  4* 

Prema programu

1060 €

260 €

od 01.11.2018. (regularna cena)

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrše se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

 

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz avionom na navedenim relacijama, prevoz vozom na relaciji PekingŠangaj (brzi vozdruga klasa), smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima (lokalna kategorizacija) sa 4* u Pekingu i Šangaju, na bazi 7 noćenja, ishrana prema programu (doručak u hotelu na bazi švedskog stola, ručak ili večera po programu u lokalnom restoranukineska hrana, meni od više različitih jela), transferi i sva razgledanja prema programu, troškovi organizacije i vođenja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse u iznosu od 283,65 evra (koje se sastoje od sledećih nerefundabilnih taksi : EUR 222.00 YQ, i refundabilnih  EUR 10.16YR, EUR 4.48LG, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 0.22RS, EUR 16.78G4, EUR 0.86PZ, EUR 11.45CN)  - (avio-takse u trenutku pravljenja programa – konačan iznos avio taksa podložan je promeni do dana polaska na putovanje). Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

 

 

 

OPISI HOTELA:

Hotel u Pekingu: Jianguo Hotel 4* http://www.hoteljianguo.com/en/     ili sličan

Hotel se nalazi na minut hoda od metro stanice Yonganli (linija 1) od koje se lako stiže do glavnih atrakcija Pekinga, uklučujući Trg Tjenanmen, Zabranjeni grad i pešačke ulice Vangfuđing. Popularni tržni centar Silk Market se nalazi na oko 300 metara od  hotela. Klimatizovane sobe su moderno opremljene sa prostorom za sedenje, LCD TV, sefom, mini barom, sopstvenim kupatilom. Hotel nudi besplatan bežični internet, fitnes centar i 6 restorana i barova.

Hotel  u Šangaju: Grand Mercure Baolong Hotel 4* http://www.baolongmercure.com   ili sličan

Hotel se nalazi na severoistoku Šangaja, na oko 9 km od šoping zone Nanđing. Metro linija 3 se nalazi na oko 15 minuta pešice od hotela.  Hotel ima ukupno 372 sobe koje su klimatizovane i opremljene sa televizorom, mini barom, fenom. Gostima je na raspolaganju bežični internet. Hotel sadrži otvoreni bazen, masažu, saunu, fitness centar, salon lepote, restoran i dva bara.

 

 

 

KORISNE INFORMACIJE:

Vize: Za državljane RS nije potrebna viza za Kinu. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona treba sami da se raspitaju kod diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.

Službeno ime: Narodna Republika Kina

Glavni grad: Peking

Službeni jezik: mandarisnki kineski

Vremenska zona: +8

Novčana jedinica: juan (CNY) 1USD = 6.69818 CNY     1EUR = 7.78879 CNY

Pozivni broj: + 86

Klima: je izrazito kontinentalna. Zime su suve i hladne sa veoma retkim snežnim padavinama. Prosečne temperature se kreću od – 70C  do +40C.

Piće: obavezno korišćenje flaširane vode

Napojnice: Obavezne napojnice od 5 usd po danu boravka, po osobi za lokalnog vodiča i vozača.

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je do 31. oktobra 2018.  ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

                                                                              

 

 

                                                                                  Cenovnik br. 4 važi od 15.10.2018. godine

 

 

 

Izaberi

Öner