Call Centar 011 - 41 41 411

RIM NG VAN CENTRA 2019

Detalji

Rim - razvojem političkog i kulturnog života starog Rima postaje srce Rimske imperije, sa velikim brojem kulturno-istorijskih spomenika, ostacima etrurske i rimske kulture. Rim ima Koloseum, Španski trg, Fontanu di Trevi, Pjacu Venecija, Trg Svetog Petra, Vatikan sa Sikstinskom kapelom i još mnogo drugih značajnih spomenika: Forum, Panteon, Trajanove stubove, Rimske katakombe, Karakalanska kupatila… Rim ima i reku Tibar, filmski grad zvani Ćinećita… Rim je i mnoštvo muzeja, galerija, pozorišta, restorana i prodavnica ispred čijih izloga zastaje dah. 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

29.12.2018. – 03.01.2019.

Noto 3* - u centru

3 ND

209 €

90 € (na upit)

Rouge et Noir 4*

van centra

3 ND

169 €

specijalna ponuda

90 € (na upit)

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€,
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€, NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€. 
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) u hotelu 3* u Rimu na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak - kontinentalni švedski sto), razgledanje gradova prema programu, usluge vodiča tokom putovanja i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

Dinarski deo aranžmana 1790 RSD po rezervaciji, peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje, gradska komunalna taksa u Rimu (uključujući i okolinu): za hotele sa 3* -4€ dnevno, a za hotele sa 4* - 6€ dnevno i plaća se na recepciji hotela, fakulatativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, individualni troškovi.

POPUSTI I DOPLATE:

popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - 20€

- popust za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju - 5%

- popust za putnike na sopstvenom prevozu - 60€ po osobi

 

Fakultativni izleti (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

- Pompeja, Napulj: odrasli - 45€ / deca - 35€ (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim-Pompeja-Napulj-Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju).

- Rim noću: odrasli - 10€, deca - 5€

- Vatikan: odrasli - 35€, deca - 30€

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

 

Opis hotela:

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličmim iste kategorije:

HOTEL VAN CENTRA GRADA:

Hotel Rouge et Noir 4*, www.hotelrougeetnoir.it

Nalazi u delu grada koji se zove Pjetralata, u blizini centra grada. Hotel ima besplatne šatl buseve koji voze od i donajbliže metro stanice. Sobe su renovirane i imaju: klima uredjaj, SAT TV, kupatilo, sef, frižider, telefon.

HOTEL U CENTRU GRADA:

Noto 3*, www.raelihotels.it/en/home

Hotel se nalazi u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto).

Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

Big Blue Group d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni

 

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018., Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.3 važi od 24.12.2018.godine

 

Izaberi

Öner