Call Centar 011 - 41 41 411

TOLEDO-SEVILJA-LISABON 27.04.2019.

Detalji

Španija-Portugalija
TOLEDO-MADRID–SEVILJA–LISABON
TOLEDO – MADRID -TRUHILJO – MERIDA - SEVILJA – ARASENA – EVORA - LISABON-SINTRA-KABO DA ROKA – KAŠKAIŠ - EŠTORIL

PROGRAM PUTOVANJA (avionom i autobusom)
Polazak 27. april 2019.
(8 dana / 7 noćenja)

Iberijsko poluostrvo smešteno je na krajnjem jugo-zapadu Evrope u okviru koga se nalaze države Portugal, Španija, Andora i mali deo teritorije Francuske. Na jugo-istoku i istoku okruženo je Sredozemnim morem a na severu i zapadu Atlantikom. Portugal i Španija zauzimaju najveći deo Iberijskog poluostrva i kao zemlje koje su bile keltske, grčke, rimske , gotske, arapske i na kraju hrišćanske  uspele su da iskoriste uticaje raznih kultura i tradicija i tako stvore veliku i značajnu kulturu. Bogata istorija, značajni spomenici kulture i sačuvani srednjovekovni gradovi koji pripadaju svetskoj kulturnoj baštini, tradicija, specifičnosti i kontrasti čine najznačajnija obeležja Iberijskog poluostva.
Lisabon i regije  Alentežo u Portugalu kao i španske pokrajine Kastilja sa Madridom, malo skrajnuta Ekstremadura sa Truhiljom i Meridom ,  andaluzijski biser Sevilja, istorijski su jedna od najznačajnija odredišta Iberijskog poluostrva.
Neodoljivost Portugala ogleda se u njegovom staromodnom šarmu , elegantnim gradićima, bogato ukrašenim palatama, uspavanim selima. Španska pokrajina Kastilja i Leon, predstavlja dušu Španije. 

Prevoz
Cena
Od 865,00 €
Uključuje

Izaberi

Öner