Call Centar 011 - 41 41 411

FLAMBOYAN CARIBE    4*

MAJORKA / MAJORKA / ŠPANIJA

Lokacija:
Kompleks je smešten u dve odvojene zgrade iste kategorije sa jednom recepcijom. Ove dve zgrade deli mala bašta a recepcija i restoran su u višoj zgradi (Flamboyan). Nalazi se na samoj plaži, u centru Magalufa, u bučnijoj zoni s obzirom da su u blizini hotela brojni restorani i pabovi. Sve sobe u našoj ponudi su sa pogledom na more u kojima se buka ne čuje. S obzirom da se sastoji od dve odvojene zgrade, po dolasku gostiju u hotel, recepcija određuje u kojoj zgradi će gosti biti smešteni. Kapacitet: 180 soba, 6 spratova.

Plaža:
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži. Ležalkje i suncobrani se mogu iznajmiti.

Hotelski sadržaji:
Recepcija, bazen, restoran bar, snek bar, turistički desk, menjačnica, rent a car, ostava za prtljag, usluga pranja i peglanja veša, fax/ fotokopiranje, lift, banket sala, spa centar, solarijum, masaža, fitnes, sauna, prevoz do i od aerodroma, doktor na poziv, dečije igralište, wifi u celom hotelu.

Sobe:
Sobe su renovirane, prostrane i sve sobe iz naše ponude su sa pogledom na more. Sobe poseduju su sa kupatilo, telefon, televizor, fen za kosu, klimatizovane su, sa balkonom i sefom (uz doplatu). Mogućnost iznajmljivanja frižidera (uz doplatu). Svaka soba ima 28 m²

Usluga:
Polupansion

Kontakt:
www.hotelflamboyan-caribe.com

Napomena:
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži,iznad Magaluf zaliva u blizini nekoliko tematskih parkova. Hotel na samom kraju Magalufa i 5 minuta hoda od mesta Palmanova koje je mirno i porodično mesto idealno za večernju šetnju   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. GOLF
  3. USLUGA PRANJA VEŠA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. ĐAKUZI
  3. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete