Call Centar 011 - 41 41 411

ROC LEO HOTEL - CAN PASTILLA    4*

MAJORKA / MAJORKA / ŠPANIJA

Lokacija:
Hotel ima idealnu lokaciju, nalazi se u mestu Kan Pastilja. Udaljen je 4km od aerodroma i 9km od grada Palme. Nekada malo ribarsko selo, danas poznato letovalište sa velikim brojem restorana, barova i prodavnica. Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih i najdužih plaža na Majorci, u blizini je novog akvarijuma i shoping centra.Plaža Kan Pastilja-e se završava kod male marine “Club Nautic Saint Antoni”, gde se nalazi restoran sa predivnim pogledom na ceo put Playa de Palme. Hotel je kompletno renoviran 2017. godine

Plaža:
Hotel je udaljen 100m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sobe:
Hotel poseduje 285 soba, svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, sef (uz doplatu ), SAT TV, klima uređaj, balkon. Soba je veličine 16m².

Hotelski sadržaji:
Recepcija, restoran, bar, konferencijska sala, internet kutak, rent a car, parking, medicinske usluge, spoljašnji bazen, dečiji bazen, mini golf, bilijar, animacioni program. Wifi internet uz doplatu.

Usluga:
Polupansion po principu švedskog stola

Kontakt:
www.roc-hotels.com

Napomena:
Preporuka za porodice sa decom, parove i one koji žele da budu u blizini grada Palme. Najbliža plaža poznata pod nazivom “Balneario Zero” odlična je za sportove na vodi naročito za jedrenje, jedrenje na dasci i surfovanje.Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete