Call Centar 011 - 41 41 411

ERATO HOTEL    3*

MIKONOS / MIKONOS / GRČKA

Položaj:
Mali i prijatan,
elegantan i graciozan hotel Erato predstavlja idealno mesto za putnike koje žele da uživaju u mirnom okruženju na samo 50m od prelepe Ornos plaže koja se izdvaja kao strateška tačka na ostrvu. U potpunosti u skladu sa okruženjem, sagrađen u Kikladskom stilu i udaljen oko 2,5km od glavnog grada Mikonosa, hotel Erato idealan je za istraživače, kao i putnike koji žele da uživaju u svetski poznatom noćnom životu ostrva. Autobuska stanica odakle autobusi gravitiraju ka gradu nalazi se direktno ispred hotela.
Plaža: javna plaža Ornos, na oko 50 m od hotela. Ležaljke i suncobrani dostupni uz doplatu.

Sadržaj:
Od pratećih sadržaja na raspolaganju su recepcija, bar - stilski uređen, velika veranda sa direktnim pogledom na more, restoran, besplatan bežični internet, ostavu za prtljag, rent a car/bike, besplatan parking, transfer od aerodroma do hotela (uz doplatu), peškiri za plažu (uz doplatu), usluga konsijerža.


Smeštaj:
Hotel ima 30 soba .Sve smeštajne jedinice su modernog dekora i imaju balkon ili terasu sa pogledom na vrt ili Egejsko more. Imaju klima uredjaj, sef, kupatilo sa tušem, LCD TV, fen za kosu, bežični internet, fiksni telefon.

Standard sobe: Nalaze se u prizemlju, 13-15m2 i imaju pogled na more ili vrt. Standardne sobe mogu smestiti dve osobe.
Superior sobe: Nalaze se na prvom spratu, 20-22m2 i imaju pogled na more ili vrt. Mogu smestiti 2-3 osobe.
Junior suite: Nalaze se na prvom spratu , velicine 35m2, mogu smestiti 2-3 osobe. Junior suite, pored pratećih sadržaja, sadrži još i kompletno opremljenu kuhinju, toster, mihrotalasnu pećnicu, kupatilo sa kadom i tušem.

Usluga:
Noćenje sa doručkom


Kontakt
www.eratomykonos.com


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete