Call Centar 011 - 41 41 411

MYCONIAN IMPERIAL RESORT    5*

MIKONOS / MIKONOS / GRČKA

Položaj:
U mirnom okruženju, nalazi se direktno iznad plaže Elia, koja je najduža i jedna od najlepših na ostrvu, poznata po tirkiznom moru, finom pesku i brojnim aktivnostima. Aerodrom je na 10 km, dok se do samog centra živopisnog grada Mikonosa stiže za 20 min vožnje. Autobusko stajalište je na oko 300m od hotela.


Plaža: 
Duga peščana plaža, delimično dostupna stepenicama. Ležaljke i suncobrani namenjeni gostima hotela su na raspolagnju besplatno.


Sadržaj:
Ovaj hotel iz Lanca „Myconian Collection „ i Leading Hotels of the World“  sastoji se od nekoliko zgrada smeštenih ispod sestrinskog hotela Royal Myconian & Thalasso Spa Center.  Sadrži glavni restoran sa terasom i pogledom na more, a la carte restoran, bar, TV salu, 2 bazena sa morskom vodom, terasa za sunčanje sa ležaljakama i suncobranima, bar na bazenu, spa centar (uz doplatu- zatvoreni bazen sa morskom vodom, đakuzi, parno kupatilo, sauna, masaže i kozmetički tretmani), fitnes centar, prodavnice, frizerski salon, butik, prodavnica nakita, besplatan WIFI, dečije igralište, dečji bazen, igraonica, sportovi na vodi, parking.


Smeštaj:
Sve sobe su opremljene u svetlim bojama, i poseduju balkon ili terasu sa pogledom na more, luksuzno kupatilo sa tušem ili kadom, LCD televizorom, WIFI-internet. Premium sobe su 28 kvm i namenjene su za maksimum 3 osobe. Postoje i premium sobe sa privatnim bazenom.  Superior sobe su 35 kmv i namenjene su za maksimum 3 osobe, iste opremljenosti kao premium sobe, dodatno imaju deo za sedenje. Postoje superior sobe sa đakuzijem ili bazenom na terasi, kao i apartmani tipa “executive i grand executicve suite“  sa privatnim bazenom.


Usluga:
Noćenje sa doručkom ( švedski sto )


Kontakt:
https://www.myconianimperial.gr/


 

   Usluge uz doplatu:
  1. FITNESS CENTAR
  2. PRODAVNICA
  3. SALON ZA MASAŽU
  4. USLUGA PRANJA VEŠA
   Besplatne usluge
  1. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete