Call Centar 011 - 41 41 411

DIAS HOTEL    3*

PLATAMONAS / PLATAMONAS / GRČKA

Lokacija:
Hotel Dias smesten je u Platamonu,na 140 km od Soluna.Mesto Platamon ,ususkano u zelenilo,jedmo je od retkih koje je dobrim delom zadržalo dobru staru Grčku tradiciju. U okolini hotela možete posetiti srednjovekovnu tvrđavu u Platamonu, živopisni gradić Litohoro i arheološka nalazišta Platamon, Dion i Vergina.

Plaža:
Pozicioniran je u samom centru mesta Platamon na nekih 50 m od peščane plaže.Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela Dias postoje recepcija,sala za doručak,lift, privatni parking za goste hotela Dias i WIFI internet koji je besplatan za goste hotela.Unutar hotela postoji i manji SPA koji je klijentima dostupan uz doplatu.U hotelskom dvorištu postoji i ograđeno igralište za najmlađe goste.U okviru hotela nalazi se i kafeterija,u kojoj se 2-3 puta nedeljno održavaju muzičke večeri –Grčke muzike.Uživajući u muzičkoj večeri izuzev kafe i pića možete naručiti i  različite snekove uz specijalni popust od 10% za sve naše goste.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 30 soba.Većina soba je sa direktnim ili bočnim pogledom na more.Sobe su veličine 11-18 m2.Sve sobe sadrže mali firžider,TV,fen i klima uređaj.
Standardne dvokrevetne sobe imaju 1 dupli ili dva odvojen kreveta i dodatni krevet na rasklapanje.
Porodična soba se sastoji od dve fizički odvojene prostorije u kojima se nalazi dupli francuski ležaj.U svakoj prostoriji postoji TV i  poseban klima uređaj.
Usluga:
u hotelu je noćenje sa doručkom koji se služi na bazi švedskog stola, samoposluživanje.Postoji opcija doplate za večeru po ceni od 8 eur po osobi.Večera se služi po principu izbora par jela.

Kontakt:

https://www.dias-hotel.gr/

Napomena:
Mali hotel u blizini plaže. Divan pogled, lepa priroda. Komforne sobe, internet, restoran, dečije igralište. Preporučuje se za opustajući, porodični odmor.
 

      Besplatne usluge
    1. DEČIJI KLUB
    2. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL

Polazak

Država

Prijava

Open the calendar popup.

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete