Call Centar 011 - 41 41 411

DION PALACE BEAUTY & SPA RESORT    5*

OLYMPIC RIVIERA / OLYMPIC RIVIERA / GRČKA

Lokacija: 
Na nekih 90 km udaljenosti od Soluna nalazi se hotel Dion Palace. Zagrađen Olimpom, planinom poznatom po legendi o drevnim božanstvima, izlazi na široku peščanu plažu, koja je zbog čistoće mora nagrađena plavom zastavicom. Od prvog većeg mesta Litohora, udaljen je oko 8km. Litohoro ima oko deset hiljada stanovnika i jedno je od retkih mesta koje je uspelo da sačuva pravu grčku tradiciju. U Litohoru se pored dosta tradicionalnih grčkih taverni nalaze i brojni kafići, barovi kao i moderni restorani.

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži koja je nagrađena za čistoću vode PLAVOM ZASTAVICOM. Za naše goste ležaljke i suncobrani na hotelskoj plaži su BESPLATNI.

Sadržaj: 
Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji su raspoređeni po velikom hotelskom posedu sa koga se izlazi direktno na plažu. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, prostran lobi sa barom, 2 bazena, zlatara, parking, a la carte restoran, teniski teren i teren za fudbal. Unutar hotelskog kompleksa nalazi se i mini market. Hotel je posebno podređen porodicama sa decom, tako da pored dosta sadržaja za decu sa kojima raspolaže, tu je i MINI KLUB u kome su deca fizički i kretaivno angažovana uz nadzor. Iz sadržaja posebno izdvajamo spa centar. Dion Palace je prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. U okviru SPA centra postoje i dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretana, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Tu je još i svakodnevna animacija za odrasle bazirana na sportskim aktivnostima. U hotelu možete besplatno koristiti bežični internet koji je dostupan u lobiju hotela.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa  192 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže centralna klima (hlađenje/grejanje), SAT TV, televizor sa ravnim ekranom 32", telefon, Wi-Fi internet, mini frižider, set za kafu/čaj (el. kuvalo za vodu i šolje), sef, fen, kupatilo (kada/tuš), set za kupatilo, bade mantili i papuče, opremljeni balkon ili terasa.
Classic sobe površine oko 26m², sadrže dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i dete. Superior sobe površine oko 32m², sadrže dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, namenjene za smeštaj 2-4 osobe. Bungalovi površine  32m², sadrže dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, namenjene za smeštaj 2 osobe, pozicionirani u zgradama bliže moru. Bungalovi deluxe sa privatnim bazenom površine oko 35m²,  odvojeni od centralne zgrade, u prizemljuisa privatnim otvorenim bazenom, namenjeni za smeštaj 2 odrasle osobe i dete. Porodične sobe površine 52m², sastoje se iz 2 sobe povezane hodnikom, namenjene za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece ili 4 odrasle osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: Hotel je kompletno renoviran 2011. godine i namenjen je kako parovima tako i porodicama sa decom i na svom posedu ima dečije igralište i mini klub za najmlađe posetioce.
Hotel Dion Palace prihvata i kućne ljubimce do 5kg. Zabranjeno je prisustvo kućnih ljubimaca u restoranu, hotelskom baru i na prostoru oko bazena.

 www.dionpalace.com

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. PRODAVNICA POKLONA
  3. BEZICNI INTERNET
   Besplatne usluge
  1. TERETANA
  2. DEČIJI BAZEN
  3. SAUNA
  4. ĐAKUZI
  5. PARKING
  6. STONI TENIS
  7. DEČIJI KLUB
  8. BAZEN
  9. TENISKI TERENI

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete