Call Centar 011 - 41 41 411

PHILOXENIA HOTEL    4*

PSAKOUDIA / PSAKOUDIA / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Psakudia 200 metara od centra (kod mesta Gerakini), na samom početku poluostrva Sitonija. Aerodrom u Solunu udaljen je oko 60 km. Kompleks bungalova, okružen borovom šumom i lepo uređenom baštom, sastoji se od 11 dvospratnih zgrada.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 150 metara od najbliže plaže. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lobi, restoran, snack bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, igralište za decu, besplatan wi fi internet dostupan u zoni oko bazena, TV sala i parking. Uz doplatu: sef na recepciji, rent a car, iznajmljivanje bicikla, usluge slanja i primanja faksa, internet kutak, bilijar, pikado, stoni tenis i sportovi na vodi (u blizini hotela).

Sobe: 
Hotel ima ukupno 155 udobnih soba koje sadrže: klima uređaj, mali frižider, fen, SAT/TV, kupatilo sa  kadom ili tuš kabinom i telefon.Deo soba u hotelu je renoviran i one se cenovno ne razlikuju od nerenoviranih soba.Agencija nema uticaj i informaciju o dodeli soba od strane hotela.
Standardne sobe površine oko 18m2, namenjene su za smeštaj 2 do 3 osobe, imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i pomoćni ležaj po potrebi. Krevetac za bebu je na upit i bez doplate.Standardne sobe sa krevetima na sprat su površine oko 18m2-20m2.Sobe sadrže francuski ležaj ili dva odvojena singl kreveta i krevete na sprat.

Usluga: 
Usluga je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola/samoposluživanje.

Kontakt:
www.philoxenianet.gr


Napomena:
Philoxenia Bungalows se odlikuje kvalitetnom uslugom i dobrom kuhinjom u kojoj se upotrebljavaju lokalni proizvodi. Kompleks je namenjen kako za pasivan tako i za aktivan odmor. Autobusko stajalište nalazi se 300 metara od hotela. Svake godine u avgustu mesecu u Psakudiji održava se manifestacija ekoloških proizvoda sa teritorije Halkidikija gde se mogu naći kvalitetna maslinova ulja, džemovi, tekstil, sapuni i nakit. Bungalovski tip hotela pogodan je i za osobe sa posebnim potrebama.
 

      Besplatne usluge
    1. DEČIJI BAZEN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete