Call Centar 011 - 41 41 411

THE VILLAGE AT THE COVE ROTANA    5*

RAS AL KHAIMAH / RAS AL KHAIMAH / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI 

Lokacija:

Ovaj luksuzni resort smešten je na samoj plaži u idiličnom zalivu, u Ras Al Khaimah-u. Udaljen je samo 8 km od centra grada, 20 km od aerodroma Ras Al Khaimah. Međunarodni aerodrom u Dubaiju udaljen je 87 km (oko 45 minuta vožnje, preko novoizgrađenog puta Šeik Mohamed Bin Zajed). Al Manar Mall nalazi se na 10 km od hotela, dok je Iceland Water Park udaljen manje od 2 km. U blizini su i 2 Golf kluba – Ras Al Khaimah Tower Links Golf Club i Al Hamra Golf Club.

 

Plaža:

Peščana, 600 m duga plaža direktno ispred hotela.

 

Hotelski sadržaj:

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, 3 restorana, 3 bara, 7 soba za masažu, Flipper’s“ dečiji mini klub, stolice za bebe u restoranu (na upit), fitness i wellness centar, 3 konferenkcijske sale, Wi-Fi internet, usluga hemijskog čišćenja, rent-a-car, parking, menjačnica, doktor (po pozivu), suvenirnica, infinity bazen (Laguna pool – za odrasle iznad 16 godina), infinity bazen za porodice, dečiji bazen.

 

Sobe:

Hotel nudi 204 moderno opremljene sobe, uređene u savremenom arapskom stilu, kao i 78 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih villa koje su u odvojenom delu, posebno pogodne za porodice.

Sve sobe imaju kupatilo, Wi-Fi internet, SAT TV, aparat za čaj/kafu, telefon, sef, balkon ili terasu. Nalaze se na uzvišenju. Postoje i dve sobe namenjene za osobe sa posebnim potrebama.

Tipovi soba: classic sobe (površine 30 m², sa pogledom na mesto, bez mogućnosti da se bukira pogled na more ili bazen), Deluxe sobe (površine 30 m² sa direktnim ili delimičnim pogledom na bazen i lagunu), Premium sobe (površine 30 m², sa direktnim pogledom na zaliv i plažu hotela).

Sve vile imaju terasu sa vrtom, dok dvosobne i trosobne imaju i privatan bazen. Tipovi vila: jednosobne (površine su 119 m², mogu biti smeštene u brdu ili u laguni), jednosobne premium vile (površine su 119 m², sa pogledom na zaliv, takođe mogu biti smeštene u brdu ili u laguni), dvosobne vile (površine 171 m², rasprostranjene su po celom kompleksu – u brdu ili laguni, imaju dve spavaće sobe i dnevnu sobu iz koje se izlazi na privatni bazen), dvosobe premium vile (površine su 171 m², sa pogledom na zaliv), trosobne vile (površine su 249 m², sadrže jednu dnevnu sobu sa izlazom na bazen, tri spavaće sobe), trosobne premium vile (površine su 249 m², sa pogledom na zaliv);

 

Usluga:

Ultra All Inclusive, služi se na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:

www.rotana.com

 

Napomena:

Hotel je opremljen po najmodernijim standardima hotelske industrije, a ljubazno osoblje, obučeno da govori više jezika, sa zadovoljstvom će se pobrinuti za sve vaše potrebe. Zbog brojnih sadržaja za decu, hotel je preporuka pre svega za miran porodični odmor.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete