Call Centar 011 - 41 41 411

SHARM HOLIDAY RESORT    4*

SARM EL SEIK / SARM EL SEIK / EGIPAT

Lokacija:
Udaljen na pola sata vožnje od aerodroma, hotel Sharm Holiday pozicioniran je u regiji zaliva Nama, na kilometar udaljenosti od centra, gde se mogu pronaći brojni restorani, prodavnice, barovi i drugi sadržaji namenjeni zabavi.

Plaža:
Do plaže zaliva Nama, saobraća besplatni šatl bus, a gosti na ovoj plaži mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Takođe saobraća i do plaže Hadaba, koja ima koralno priobalje. Na ovoj plaži gosti takođe mogu koristiti ležaljke i suncobrane bez doplate.

Hotelski sadržaj:
2 bazena za odrasle, bazen za decu, sauna i parno kupatilo (uz doplatu), usluge masaže (uz doplatu), glavni restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar kod bazena koji može poslužiti kao snek bar, tenis (uz doplatu), stoni tenis (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), sef na recepciji (besplatno), Wi-Fi u lobiju (besplatno), dečji vrt, ležaljke i suncobrani oko bazena, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle.

Sobe:
Sve sobe imaju privatno kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon, SAT TV, klima uređaj, telefon, sef, mini-bar (na upit, uz doplatu). Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje).

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.sharmholidayhotels.com

Napomena: 
Dobar hotel u svojoj kategoriji na lokaciji koja omogoćuva gostima da obiđu i uživaju u svim čarima Šarm el Šeika.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete