Call Centar 011 - 41 41 411

NOVOTEL BEACH    5*

SARM EL SEIK / SARM EL SEIK / EGIPAT

Lokacija:
Hotel je lociran u srcu regije Naama Bay, nedaleko od brojnih sadržaja namenjenim zabavi i odmoru.

Plaža:
Hotel se nalazi na samoj plaži, sa izdvojenim privatnim delom. Peščana plaža u zalivu Naama smatra se jednom od najlepših u celom Šarm el Šeiku.

Hotelski sadržaji:
Gosti mogu da uživaju u 4 spoljšanja bazena, mogućnostima za stoni tenis, skvoš ili pikado, hamamu, uslugama masaže (uz doplatu), baru kod bazena, baru na plaži, obrocima u glavnom restoranu, kao i restoranima mediteranske i francuske kuhinje (uz doplatu). Za najmlađe, tu su dečji klub i dečje igralište. Dostupna je i besplatna Wi-Fi interner konekcija na javnom prostoru.

Sobe:
Sobe imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta uz mogućnost dodavanja trećeg ležaja koji je ili pomoćni ili sofa na razvlačenje. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. U svom sastavu imaju klima uređaj, LCD TV, fen za kosu, pribor za kuvanje kafe i čaja, sef, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
http://shoreshotels.com

Napomena:
Hotel je deo poznatog svetskog lanca Accor i ta činjenica je garancija kvaliteta. Fenomenalna lokacija je jedna od razloga zašto je  jedan od najtraženijih hotela u Šarmu.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete