Call Centar 011 - 41 41 411

SAVOY SHARM EL SHEIKH    5*

SARM EL SEIK / SARM EL SEIK / EGIPAT

Lokacija:
Idealno lokacija krasi ovaj hotelski kompleks. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži u regiji Shark Bay, u centru ove turističke zone prepunom restorana, barova i prodavnica, popularnog Soho Square-u. Međunarodni aerodrom je udaljen desetak kilometara od hotela. 

Plaža:
Privatna peščana plaža na kojoj se nalazi hotel opremljena je ležaljkama i suncobranima. Preko korala se lako može preći pomoću pontona. Peškiri za plažu su takođe dostupni.

Hotelski sadržaji:
Gostima je na raspolaganju  5 bazena od kojih su 3 za odrasle a 2 za decu, zatim tereni za skvoš i tenis (uz doplatu), odbojka na plaži, mogućnosti za sportove na vodi (uz doplatu), dečje igralište, mini-klub za decu, 5 barova od kojih je jedan na plaži, 6 restorana, spa i fitness centar (uz doplatu), bazen, Wi-Fi internet konekcija (uz doplatu).

Sobe:
Standardne sobe namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, a treći krevet je pomoćni ili sofa na izvlačenje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (puni se na zahtev, uz doplatu), sef, telefon, TV, balkon ili terasu. Veličine su 45m2.

Usluga:
All inclusive. Obroci se sluće po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.fayrouzresort.com/default/Home/1

Napomena:
Hotel pripada poznatom hotelskom lancu, nalazi se na jednoj od najboljih lokacija i preporuka je za sve tipove gostiju.

 

   Usluge uz doplatu:
  1. FITNESS CENTAR
  2. TENISKI TERENI
  3. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. DEČIJI KLUB
  2. DEČIJI BAZEN
  3. BEZICNI INTERNET

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete