Call Centar 011 - 41 41 411

ALBATROS HOTEL - LETOJANI    4*

SICILIJA / SICILIJA / ITALIJA

Lokacija:
Hotel Albatros je kompletno renoviran 2018 godine .Smešten u mestu Letojani, hotel Albatros nudi moderan smeštaj za opuštajući odmor. Od Taormine je udaljen oko 5 km, gradski autobus saobraća na svakih sat vremena.

Plaža:
Od plaže ga deli neprometna ulica. Plaža je dugačka nekoliko kilometara, komplet 2 ležaljke i suncobran košta 10 evra po danu. Plaža takođe ima svoje javne delove koji se ne plaćaju i gde se slobodno može spustiti peškir. Ima i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke (uz doplatu).

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lift, lobi, glavni restoran, bar, wi-fi u lobiju ( uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 80 soba koje sadrže: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klima uređaj, SAT/TV, telefon, fen za sušenje kose i frižider na upit. Postoji mogućnost doplate za sobu sa pogledom na more. Ekonomi sobe nemaju balkon dok svi preostali tipovi soba iz naše ponude poseduju balkon.

Usluga:
Polupansion

Kontakt:
http://www.hotel-albatros.it/en

Napomena:
Idealno locirano odmah do plaže i lako dostupne Taormine. Gradski autobus do centra Taormine saobraća na svakih sat vremena. Preporučuje se gostima koji su u potrazi za mirnijim odmorom i kupanjem. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete