Call Centar 011 - 41 41 411

HILTON GIARDINI NAXOS - GIARDINI NAXOS    4*

SICILIJA / SICILIJA / ITALIJA

Lokacija:
Hotel se nalazi u Đardini Naksosu, u turističkoj zoni Rekanati, od Taormine je udaljen 5 km, na samoj peščanoj plaži. Udaljen je 40 minuta od aerodroma u Kataniji.

Plaža:

Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu, dok se peškiri za plažu mogu iznajmiti uz depozit. Iznajmljivanje peškira za plažu je 2 evra dnevno.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restoran, bar, snack bar, bazen, unutrašnji bazen (uz doplatu), Spa & Wellness centar, fitnes centar, Wi-Fi (besplatno u lobiju), poslovni centar, prostorija za odlaganje prtljaga, lift, gift shop, usluga pranja i peglanja veša, sef, parking.

Sobe: 

Hotel raspolaže sa ukupno 290 soba. Standardne sobe su opremljene sa king size krevetom. Family sobe sa pogledom na more opremljene su sa king size krevetom i sofom na razvlačenje. Namenjene su za max 3 osobe.  Suite se sastoji od jedne prostorije i namenjen je za max 2 osobe. Sve sobe sadrže balkon, kupatilo, fen za sušenje kose, klima uređaj,  LCD TV, Wi-Fi, mini bar, telefon. Sobe u cenovniku se nalaze na prvom i drugom spratu i nemaju pogled na more.

Usluga:

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom - doručak (na bazi švedskog stola – samoposluživanje). Doplata za polupansion je 32 evra dnevno po osobi po danu.

Kontakt:

http://www3.hilton.com/en/hotels/italy/hilton-giardini-naxos-CTAGNHI/index.html

Napomena:

Hilton Hotel je jedan od najelegantnijih hotela na obali Đardini Naksosa, kombinuje relaksaciju i aktivan odmor. Sve Spa usluge (uključujući i zatvoreni bazen) su dostupne samo za odrasle i decu stariju od 16 godina.
 

   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. SAUNA
  4. USLUGA PRANJA VEŠA
  5. PRIVATNA PLAŽA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete